To je to što me zanima!

VIDEO Čudesan gol Mikanovića! Silovito je probio mrežu Slavena

Pokupio je otpadak pa s 20-ak metara opalio iz prve. Atmosfera na Poljudu je eruptirala. Kao i nakon utakmice jer Hajduk je na samo minus šest od Dinama
Vidi originalni članak

Splićani su znali da danas ne smije biti mjesta pogreškama. Dinamo je u lošoj formi i da bi zadržali šanse u borbi za naslov Slaven Belupo je morao pasti. Dugo je Hajduk lomio Koprivničane pa fantastičnim pogotkom slavio s minimalnih 1-0 u 26. kolu HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od samog početka Hajduk je preuzeo konce i diktirao igru. Slaven je postavio čvrsti dvostruki blok i tek je poneki put izlazio iz svoje polovice. Momčad Ivana Leke imala je nadmoć, ali jalovu. Konkretnije je zaprijetila tek nakon pola sata igre i u prvom poluvremenu nije se dogodilo gotovo ništa vrijedno spomena.

No, u nastavku drugačija priča. Hajduk je zaigrao konkretnije, Livaja je dijelio lopte, ali nedostajao je pogodak. I ukazao se kada gotovo nitko nije mislio da hoće.

Dino Mikanović zabio je jedan od najljepših golova u karijeri, kao i jedan od najboljih ove sezone. Pokupio je otpadak pa s 20-ak metara opalio iz prve. Silovito je probio Čovićevu mrežu i golman Slavena bio je u potpunosti nemoćan.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Atmosfera na Poljudu je eruptirala, kao i nakon utakmice jer Hajduk je sada stigao na samo minus šest od Dinama i nada se da će 'plavi' kiksati u derbiju kola protiv Rijeke u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • Oršić Bog nogometa 19.03.2023.

    Ma kakav najljepsi gol? Ovo bi bilo na zadnjem mjestu po ljepoti. Najljepsi su golovi u ajdugovoj mrezi

  • ujo5 18.03.2023.

    Baš mu je sjela... Bomba 💣

  • 18.03.2023.

    Moj oršić nebi ovo pogodil ni u snu😞

Komentiraj...
Vidi sve komentare