To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako su igrači Real Madrida zabili autokoš

Real je bolje otvorio utakmicu, a Partizan je morao stizati rezultat. Jedna agresivna obrana Partizana natjerala je igrače Reala na nesvakidašnju pogrešku...
Vidi originalni članak

 Košarkaši madridskog Reala svladali su domaći Partizan sa 85-78 u rasprodanoj beogradskoj Štark Areni i tako došli do izjednačenja na 2-2 u četvrtfinala Eurolige, nakon što su izgubili prve dvije utakmice pred svojim navijačima. 

ODUŠEVIO IH JE VIDEO Hezonja potezom dobio novi pljesak navijača Partizana

Gosti su bolje ušli u utakmicu i prvu četvrtinu završili sa 12 koševa prednosti (27-15). No, Partizan je proigrao u drugoj četvrtini i do poluvremena smanjio zaostatak na samo tri koša (42-45).

TUŽAN SUSRET Hezonja nakon utakmice protiv Partizana: Sućut obiteljima, ne znam što reći. To je katastrofa

U "ratničkoj" trećoj četvrtini Real je na kraju uspio povećati svoju prednost na +6 (55-61). Koliko god se domaći košarkaši trudili, nisu uspjeli doći do preokreta, iako su 5:20 minuta prije kraja došli na samo koš zaostatka (70-71). Partizan je pred kraj utakmice u potpunosti smanjio zaostatak i u posljednju minutu ušao sa samo košem zaostatka. 

TEŠKA UTAKMICA Tužna atmosfera u Beogradu, Partizan poražen protiv Reala u četvrtoj utakmici četvrtfinala

Zasluge za to ima Partizanov Yam Madar koji je uzeo je loptu Realovom igraču Nigelu Williams Gossu te 1:19 prije kraja zabio za smanjenje na minus 4. Isti igrač odmah je počeo igrati agresivnu obranu pod Realovim košem i nije dopuštao igračima Reala da izvedu loptu.  Williams Goss je u panici pogriješio i u pokušaju dodavanja zabio autokoš. 

Autokoš Reala možete pogledati OVDJE.

Partizanu to ipak nije bilo dovoljno i Real je uspio iskontrolirati utakmicu do kraja i stići do važne pobjede. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • franjo1001 05.05.2023.

    ako je to autokos ja san autogay

  • MrAab11 05.05.2023.

    pitanje za autora, a kome se upisuje taj autokoš ?

  • Prki 05.05.2023.

    Dodaješ svom igraču loptu i protivnički ju odbije u koš i to je autokoš o kojem je članak napisan, o majko moja zašto uopće dolazim na ovaj senzacionalistički portal kojem su samo klikovi bitni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare