To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte nevjerojatne golove Šimića i Hodže i kako su Farani skoro šokirali Hrvatsku

Nevjerojatne golove u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo zabili su Roko Šimić i Veldin Hodža. Napadač mladih 'vatrenih' zabio je iz prvog dodira iz teškog kuta, a Hodža je silovito zakucao u gornji lijevi kut
Vidi originalni članak

Kad ne zabiješ gol, primiš ga! 

U to su se uvjerili nogometaši U-21 reprezentacije Farskih Otoka, koja je u Klaksviku ugostila mlade 'vatrene' u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Aki Samuelsen imao je odličnu priliku u 16. minuti. Farani su odigrali lijepo dubinsko dodavanje za Samuelsena, koji je utrčao u prostor i imao jedan na jedan situaciju s Nikolom Čavlinom. Golman Hrvatske izašao je s crte i lijepo pokrio kut Samuelsenu, koji se nije najbolje snašao i pucao je pored gola.

UŽIVO OD 19 SATI Hrvatska U-21 otvara novi ciklus na Farskim Otocima. Evo tko je dobio poziv i gdje gledati susret

Samo nekoliko trenutaka kasnije stigao je munjeviti odgovor izabranika Dragana Skočića. Mateo Lisica  je ubacio blizu prve stative, a Roko Šimić sjajno se ubacio u prostor i još bolje naciljao u mrežu iz teške pozicije.

Za Idealan scenarij krajem poluvremena pobrinuo se veznjak Rijeke Veldin Hodža. Mladi 'vatreni' kratkom su kombinacijom pronašli Hodžu, koji je krenuo prema golu, namjestio se na lijevicu i silovito zapucao. Petersen uopće nije imao šanse, lopta je otišla u gornji lijevi kut.

Činilo se da je sve gotovo kada je Dion Drena Beljo zabio treći gol Hrvatske u 75. minuti, ali tri minute kasnije domaćin je zabio prvi gol zahvaljujući Guttiju Dahl-Olsenu. Obrana Hrvatske bila je nesmotrena, a Olsen je ukrao loptu i zabio gol.

Isti je igrač iskoristio gužvu pred mrežom Čavline u 85. minuti i zabio za 3-2. Iako je pitanje pobjednika bila praktički riješena stvar, utakmica se zakomplicirala pet minuta prije kraja isteka regularnog dijela.

Ipak, Marin Ljubičić potvrdio je tri boda Hrvatske golom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Golove možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare