To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte rukometni gol godine: Golman spasio loptu na crti i donio pobjedu sa sirenom!

Obje su momčad imale igrača manje, domaćini su odlučili zadnji napad zaigrati bez golmana, ali golman Meškova Ivan Mackevič zaustavio je njihov šut za pobjedu točno na gol-liniji pa zabio preko cijelog terena
Vidi originalni članak

U devetom kolu rukometaši Meškova došli su do prve pobjede u Ligi prvaka. Nitko se ne bi okladio na takvo što, ali, evo, događa se i bogatima.

A prva se valjda morala i dogoditi na način kakav se dogodio u Norveškoj kod Elveruma. Bjelorusi su dobili 33-32, iako su gubili u završnici 29-31, a sve je stalo u zadnjih 10 sekundi. 

GDJE GLEDATI SP? Rukometašice kreću osvojiti i svijet: Izborile su se za prijenos POGLEDAJTE VIDEO Najveći povratak u povijesti rukometa!? Minutu i pol prije kraja gubili 4 razlike i pobijedili

Obje su momčad imale igrača manje, domaćini su odlučili zadnji napad zaigrati bez golmana, ali golman Meškova Ivan Mackevič zaustavio je njihov šut za pobjedu točno na gol-liniji.

Ostalo je još pet sekundi, Mackevič je bacio loptu s gola na gol i - pogodio s istekom vremena. Za pravu erupciju veselja u bjeloruskoj ekipi i definitivno jedan od najnevjerojatnijih trenutaka u povijesti Lige prvaka.

- Svaki dječak koji se rodi u Brestu ovaj tjedan zvat će se Ivan - našalili su se iz Meškova na društvenim mrežama.

Meškov se s ova dva boda čak i vratio u igru za prolazak dalje, ima bod manje od Zagreba i dva od Vardara...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare