To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte ovaj projektil: Spektakularan gol Sahitija!

Jako dugo je Hajduk lomio Lokomotivu, sijevale su šanse, ali lopta nije htjela u gol. U 77. minuti ukazao se Emir Sahiti
Vidi originalni članak

Dva poraza od Istre i Gorice itekako su uzdrmala Hajduk i pokvarila atmosferu oko kluba. Utakmica protiv Lokomotive bila je idealna prilika da se iskupe pred svojim navijačima. I uspjeli su. Splićani su slavili 1-0 u 9. kolu HNL-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pritisak je bio ogroman, vidjelo se to i na igračima Hajduka, ali kako je vrijeme odmicalo, preuzeli su inicijativu i žestoko pritisnuli Lokose. Sijevale su šanse, Nikola Čavlina branio je zicere, a jedan gol je bio i poništen zbog minimalnog zaleđa. Apsolutno ništa nije htjelo ući u gol, a onda se ukazao Emir Sahiti koji je zapalio više od 12 tisuća navijača na Poljudu.

Prvo je pokušao ubaciti u peterac Lokomotive, lopta mu se vratila nazad, došao je do ruba šesnaesterca, izbacio se na desnicu pa fenomenalno pogodio desni kut! I čudesni Čavlina ovaj put je bio nemoćan. Bio je to fenomenalan udarac, snažan i savršeno precizan. Projektil kojeg bi i dvojica golmana teško obranila.

Gol pogledajte OVDJE

Hajdukovcima je nakon tog gola s pleća palo breme teško nekoliko tona, a konačno je i trener Ivan Leko mogao odahnuti. Klub je došao do jako bitna tri boda i došao k sebi nakon teškog razdoblja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • nori 🖖 24.09.2023.

    A kad stigne “Vrime je “

  • 010 24.09.2023.

    tako to rade majstori

  • Maliivo1 24.09.2023.

    Prvo blitva pa fritula 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare