Obavijesti

Sport

Komentari 402

VIDEO Fantastičan gol Sahitija za mir na Poljudu uoči derbija

VIDEO Fantastičan gol Sahitija za mir na Poljudu uoči derbija
5

Hajduk je pobijedio Lokomotivu 1-0 u 9. kolu i prekinuo negativan niz uoči derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju, 1. listopada

Nogometaši Hajduka prekinuli su niz od dva uzastopna poraza svladavši kao domaćini na Poljudu Lokomotivu sa 1-0 (0-0) u susretu 9. kola HNL-a. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Emir Sahiti u 76. minuti.

Bila je to još jedna neuvjerljiva predstava vodeće momčadi prvenstva, tijekom prvog poluvremena Hajduk nije stvorio niti jednu izrazitu priliku protiv skromnog gosta koji se orijentirao na obranu.

Hajduk slavio na mišiće nakon turbulentnog tjedna, za derbi u nedjelju ipak će trebati više...
Hajduk slavio na mišiće nakon turbulentnog tjedna, za derbi u nedjelju ipak će trebati više...

Nastavak utakmice ponudio je mnogo bolju igru, mreža Lokomotive tresla se već u 48. minuti kada je nakon greške Tucija koji je izgubio loptu na 20-ak metara od svog gola uslijedila kombinacija Livaja-Benrahou-Krovinović, potonji je pogodio sa 14 metara, ali nakon pregleda snimke utvrđeno je kako je Krovinović bio u milimetarskom zaleđu.

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a

Stoga se nastavila nervoza kako na terenu tako i na tribinama, u 59. minuti Čavlina je bravurozno zaustavio udarac Livaje, no 15-ak minuta prije kraja stiglo je opipljivo olakšanje.

VIDEO Pogledajte ovaj projektil: Spektakularan gol Sahitija!
VIDEO Pogledajte ovaj projektil: Spektakularan gol Sahitija!

Trajkovski je brzo izveo udarac iz kuta, uposlio Sahitija na lijevoj strsni kaznenog prostora, prvi udarac Hajdukovog krila završio je u bloku, no lopta se vratila Sahitiju koji si je stvorio prostor za udarac sa 20-ak metara koji je odsjeo u donjem lijevom kutu.

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a

Vodeći Hajduk sada ima 18 bodova, tri više od druge Gorice koja je ranije u subotu kao gost svladala Istru 1961 također sa 1-0, a pet više od treće Rijeke i četvrtog Dinama koji su odigrali susret, odnosno dva susreta manje. Lokomotiva je sedma s devet bodova.

Gol Sahitija pogledajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
9. kolo HNL-a 19.15 , Poljud (Split)
Hajduk
Sahiti 76'
1 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja

Kraaaaaaaaaaj. Hajduk je ugledao svjetlo na kraju tunela, Splićani su osvojili tri boda u okršaju s Lokomotivom i "kupili" mir uoči derbija s Dinamom koji je ba rasporedu u nedjelju, 1. listopada.

90'

Imat ćemo četiri minute sudačke nadoknade.

89'

Stopostotna prilika za Hajduk, ali spašava se Lokomotiva. Mogao je Benrahou možda i dodati...

88'

Uh, moglo je ovo biti jako opasno. Tuci je primio loptu u šesnaestercu i pucao lijevom nogom, ali odlazi lopta iznad gola.

85'

Drugi žuti za Mersinaja u razmaku od samo pet minuta, Lokomtiva ostaje s igračem manje.

Komentari 402