To je to što me zanima!

VIDEO Pokušao zakucati drškom reketa u finalu turnira! Publika izviždala Alexandera Bublika

Bilo je to pri rezultatu 7-6, 3-1 u korist Talijana, a Bublik je taj čitavi gem igrao onako, na svoj način. Od asova, servisa ispod ruke pa do zakucavanja drškom reketa...
Vidi originalni članak

Alexander Bublik jedan je od tenisača koji voli zabavljati publiku, ali u Metzu je možda i prešao granicu dobrog ukusa.

Naime, na break lopti Lorenza Sonega u drugom setu, Kazahstanac je nakon sjajnog servisa pokušao zakucati - drškom reketa!? Jasno, nije uspio završiti poen pa je Talijan osvojio gem, odnosno novi break.

ZBOGOM, NAJVEĆI Oprostio se teniski čarobnjak: 'Bilo je ovo savršeno putovanje. Nije ovo kraj. Život ide dalje...' ATP METZ Wawrinka u polufinalu ATP-a nakon više od dvije i pol godine

Bilo je to pri rezultatu 7-6, 3-1 u korist Talijana, a Bublik je taj čitavi gem igrao onako, na svoj način. Od asova, servisa ispod ruke pa do zakucavanja drškom reketa... Svašta su gledatelji mogli vidjeti u tih nekoliko minuta. Jasno, u tom je trenutku Bublik imao male šanse za preokret, no takvim se potezima praktički predao, a publika je zvižducima pokazala što misli o tome.

Video pogledajte ovdje

Da stvar bude gora, Bublik to nije napravio u nekom egzibicijskom meču ili prvom kolu nekog turnira, napravio je to u finalu! Zbog toga je ostao na jednoj ATP tituli, a upisao šesti poraz u finalima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare