To je to što me zanima!

VIDEO 'Poštenjačina' Maguire tražio igranje rukom - suigrača

"Možemo li se svi složiti da je Maguire najgore pojačanje u povijesti Manchester Uniteda?", "Maguire je ustvari dobar, samo treba trenera koji će mu savjetovati da se umirovi", samo su neki od komentara...
Vidi originalni članak

'Hvalospjevi' o najskupljem braniču u povijesti nogometa Harryju Maguireu već odavno pune sportske rubrike najvećih svjetskih medija, a stoper Manchester Uniteda nije nas razočarao ni danas.

U porazu protiv Evertona, Maguire se nije istaknuo nekim odličnim uklizavanjem ili nevjerojatnim 'kiksom', već poštenjem. Naime, u jednoj borbi za loptu u blizini Unitedovog šesnaesterca Nemanja Matić je dirao loptu rukom, a kapetan 'crvenih vragova' tražio je upravo to - igranje rukom.

Snimku možete pogledati ovdje

Divno bi bilo pomisliti da se zaista radi o poštenju, a ne o manjku razmišljanja... Pogotovo u današnjem nogometu, kada igrači traže loptu sa strane, kornere i prekršaje, iako znaju da nisu u pravu. Možda se varamo... Možda je Maguire najpošteniji među svim nogometašima!

NE DA NA NASLJEDNIKA Cristiana juniora napali su zbog jedne fotografije, tata Ronaldo branio ga je u komentarima

"Maguire traži igranje rukom suigrača. Što on ustvari radi?", "Plačem", "Možemo li se svi složiti da je Maguire najgore pojačanje u povijesti Manchester Uniteda?", "Maguire je ustvari dobar, samo treba trenera koji će mu savjetovati da se umirovi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Kako god, njegova 'fair-play' gesta nije pomogla njegovoj momčadi na Goodisonu. United je izgubio s 1-0 i napravio korak unazad što se tiče nastupa u Ligi prvaka sljedeće sezone. Everton je, s druge strane, osvojio važne bodove u borbi za ostanak u Premiershipu.

- Zamislite da ste Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša u 21. stoljeću, a kapetan vam je Harry Maguire. Što mu on može reći - upitao se prije nekoliko dana Bayernov bek Alphonso Davies u prijenosu uživo na "Twitchu" i pokupio salve pozitivnih reakcija.

NAJAVILI VELIKI DERBI Guardiola: Volio bih reći da sam najbolji, ali nisam! A Klopp radi nogomet boljim mjestom...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Janka Puszta 2 10.04.2022.

    Pa nije on kriv kaj su ga platili preko 80 milijuna funti, a njemu dali desetak milijunčeka po sezoni, kaj je on trebao reći, ne hvala, budu me ljudi pljuvali po društvenim mrežama. Kriva je uprava i trener koji sam odlučuje o budžetu i dovođenju igrača.

  • 09.04.2022.

    genije

  • bosanac1990 09.04.2022.

    najbolje od svega je da je on takav antitalent jos i kapetan.pa toga ni u hajduku nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare