To je to što me zanima!

VIDEO Potpuni muk i nevjerica: Ruska svlačionica nakon poraza

Ruski nogometaši se čak nisu ni pogledavali tražeći krivca. Znali su da su podbacili kao kolektiv. Kolektiv kojeg je posložio Karpin i koji je imao rezultat, ali nije imao igru
Vidi originalni članak

Nije najveći poraz onaj s najviše golova razlike, nego onaj u najvažnijim utakmicama, a Rusija u pravilu gubi baš sve takve. Jučer su puno očekivali, malo pokazali i na kraju - ništa dobili.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZAHVALIO JEDNOM ČOVJEKU Dalić: Ne možeš staviti cijenu na ovo, nema milijuna da to platiš!

Valerij Karpin čvrsto je odlučio ne primiti gol na Poljudu... i skoro je uspio. Fjodore Kudrjašove, pozlatilo se koljeno od kojeg se lopta odbila u mrežu Safonova.

Objektivno, Rusi nisu ni zaslužili ništa bolje. Tek su nakon 70 i kusur minuta puknuli na gol, a i taj je udarac, nepotrebno je reći, otišao daleko od Grbićeva gola.

Pa ni ne čudi što je svlačionicom 'zbornaje' vladao potpuni muk. Igrači se čak nisu ni pogledali tražeći krivca, znali su da su podbacili kao kolektiv. Kolektiv kojeg je posložio Karpin i koji je imao rezultat, ali nije imao igru.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

KURTOAZIJA ILI PRAVI SIGNALI? ANKETA Treba li izbornik voditi i Ivana Rakitića na SP u Katar?

Sudbina se poigrala da Rusi baš sami sebi zabiju gol što im je došlo kao svojevrsna kazna za kukavički stav na Poljud. Subjektivno, bila bi velika nepravda da Modrić, Broz, Kova, Perišić i ostatak majstora moraju dalje rovariti za Svjetskim prvenstvom, dok su vozač autobusa i njegovi putnici osigurali Katar...

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Buco1212 16.11.2021.

    koja smo mi velesila čovječe te države rusija kolika je a gazimo ih, italija nam je redovno mušterija, argentina, engleska "kolijevka nogometa" koliko puta su plakali zbog nas itd

  • Brunci1984 15.11.2021.

    Ovako izgleda hajdukova svlacionica na kraju svake sezone

  • keser 15.11.2021.

    Baraz pa dokažite tu svoju kvalitetu koju tvrdite da imate

Komentiraj...
Vidi sve komentare