To je to što me zanima!

VIDEO Pozvao Hrvata da bude 'vreća za napucavanje', on ga šokirao. Pogledajte nokaut

Mate Rudan pobijedio je Kanađanina Johna Michaela Bianca prošli vikend u Kanadi. Šibenčanin je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi, sedmim prekidom u isto toliko profesonalnih borbi
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Mate Rudan (30) iznenadio je brojne poklonike kanadskog boksača Johna Michaela Bianca koji su ga došli gledati prošlu subotu na priredbi u Hamiltonu. Trebao je Šibenčanin biti jedan od brojnih protivnika na kojima bi Bianco gradio put prema vrhu u supersrednjoj kategoriji, no Hrvat je bio taj koji je pobijedio.

Rudan je do pobjede došao prekidom u trećoj rundi, tehničkim nokautom nakon ubojitog desnog krošea u bradu, bio je to treći nokdaun u istoj rundi. Biancu je to bio prvi poraz u osmoj profesionalnoj borbi, Rudan je pak stigao do sedme u isto toliko mečeva, svih sedam stiglo je nakon prekida.

- Napravio sam sjajan posao, sad sam 55. boksač svijeta prema BoxRecu u supersrednjoj kategoriji. Ipak, to nije moja kategorija, vraćam se u supervelter i srednju gdje se puno bolje osjećam. Morao sam prihvatiti ovu priliku jer sam godinu dana bio bez borbe. Sjajno sam odradio pripreme i zahvalio bih partnerima Antoniju Grabiću, Aronu Vrnogi i Ivanu Blaževiću. Kod trenera Sunare sve sam naučio - rekao je Rudan za FightSite.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • acivi.j 02.04.2024.

    Kanađanin napravio ražanj, a zec ga zatukao 😂😂

  • maliplavi124 02.04.2024.

    svaka cast, skolski u bradu i na dupe

  • migaču 02.04.2024.

    Bravo mali . Samo jako .

Komentiraj...
Vidi sve komentare