To je to što me zanima!

VIDEO Protivnik pao u nesvijest, a pogledajte što radi Ronaldo

Al Nassr je izgubio od Al Hilala u debiju Dinka Jeličića kao trenera, Ronaldo nije zabio drugu utakmicu zaredom, a imao je i nekoliko čudnih reakcija
Vidi originalni članak

Rana faza utakmice između Al Hilala i Al Nassra, suigrač Cristiana Ronalda (38) Ayman Yahya nehotice je nokautirao domaćeg braniča Mohammeda Jahfalija koji je ostao ležati bez svijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Poraz Al Nassra

Lopta je došla do Portugalca koji nije ni pogledao što se dogodilo, nego je pokušavao bicikl u šesnaestercu i raširio ruke protestirajući kad je vidio da je sudac zaustavio utakmicu.

Nije bilo bezazleno, igrač Al Hilala doista je izgubio svijest jer ga je protivnik pogodio tijelom u glavu. Suigrač ga je okrenuo na bok kako ne bi progutao jezik, a onda su stigli i liječnici. Srećom, nije bilo ozbiljnijih posljedica, utakmicu je odigrao do kraja.

Prekid utakmice pogledajte OVDJE.

Osim ove, Ronaldo je imao još jednu nervoznu reakciju kad je hrvačkim zahvatom srušio protivnika i dobio samo žuti. Utakmicu je, inače sudio premijerligaški sudac Michael Oliver koji je sudio četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru između Hrvatske i Brazila.

Al Hilal je pobijedio 2-0 i zadao novi udarac momčadi koju je privremeno preuzeo Hrvat Dinko Jeličić. Al Nassr zaostaje tri boda za vodećim Al Ittihadom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Palmanova 19.04.2023.

    nikad covjeka od Cristiana

  • 19.04.2023.

    Click Bait clanak

  • Cvijet Cvijetu Buketic Buketu 19.04.2023.

    pa nije nista lose napravio...i ia bi pomislio na prvu da je nista al ronaldo je prestao normalno igrati.ne znam zasto ovakvi naslovi!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare