To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo izgubio živce pa iscipelario veznjaka Liverpoola

Svu frustraciju 'crvenih vragova' pokazao je Cristiano Ronaldo koji je na isteku 45. minuti iscipelario Jonesa nakon jednog duela, a zbog svega je dobio žuti karton
Vidi originalni članak

U devetom kolu Premiershipa Liverpool je pokazao svu raskoš svog talenta i utrpao 'petardu' (5-0) Manchester Unitedu usred Old Trafforda.

Keita je doveo goste u vodstvo već u 5. minuti, u 13. je semafor već pokazivao 2-0 nakon gola Jote. U 38. minuti se u strijelce upisao i fantastični Salah.

ZVIJEZDE & EL CLASICO Bieber oduševio Barcu, Shakiru izbacili sa stadiona, Mortensena su umalo ubili Realovi navijači

Solskjaer je bio u nevjerici, a njegovi igrači u potpunosti izgubljeni na terenu. Svu frustraciju 'crvenih vragova' pokazao je Cristiano Ronaldo koji je na isteku 45. minuti iscipelario Jonesa nakon jednog duela. Zbog svega je dobio žuti karton, a pritom se stigao zakačiti sa cijelom momčadi Liverpoola.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Da njegova frustracija bude još veća, pobrinuo se Salah koji je s nova dva gola potopio Manchester United i pokazao sve slabosti Solskjaerove momčadi.

PROBLEMI U RAJU Zar vas nije sram: Ronaldo urla na suigrače, Solskjaer sve bliže otkazu. Uprava našla zamjenu!

Vrijedi spomenuti da su navijači 'crvenih vragova' počeli napuštati stadion već u 54. minuti nakon gola Salaha za 5-0, a kamera izvan stadiona je u 60. minuti pokazala ulicu punu navijača koji su bili razočarani nastupom svoje momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • CastingCrouch 25.10.2021.

    vrijeme da ides na mirovinsko da ti izracunaju mizeriju od penzije,ako imas dobru vezu mozda dobijes kakvu vecu penziju

  • kajzanavek 25.10.2021.

    Pravo lice egoiste. Bez obzira kaj je vrhunski igrač, jedan od najboljih kaj je ikad igral, ali njegov ego je jači.

  • dajac 25.10.2021.

    Budu svašta otkrili kasnije da dugo igra pod dopingom

Komentiraj...
Vidi sve komentare