To je to što me zanima!

VIDEO 'Samo jednu želju imam': Ludnica u Biogradu, pjesma navijača zaustavila bus Hajduka

"Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude i cili Split poludi.", ispratili su navijači pjesmom Hajdukov autobus kojemu je trebalo dosta vremena kako bi prošao kroz masu...
Vidi originalni članak

Hajduk je jučer preokretom slavio protiv Primorca i plasirao se u osminu finala Hrvatskog kupa, a atmosfera u Biogradu na Moru je bila kao da su 'bijeli' bili domaćini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otprilike tisuću navijača Hajduka okupilo se kako vodili 'bile' do nove pobjede. Nakon utakmice stotine je navijača utrčalo na travnjak kako bi se slikali s igračima, a najuporniji su dobili i dresove. 

KOMENTAR Niti trećeligaša ne može se dobiti bez punog angažmana "Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude i cili Split poludi.", ispratili su navijači pjesmom Hajdukov autobus kojemu je trebalo dosta vremena kako bi prošao kroz masu.

Pobjedu su Hajduku donijeli Filip Krovinović i Marin Ljubičić, no zvijezda dana je bio Marko Livaja, koji nije igrao, ali je svejedno proveo na terenu koliko i neki igrači budući da je sat vremena dijelio autograme i slikao se s navijačima.

FOTO: LUDNICA U BIOGRADU Igrači Hajduka dijelili dresove, kopačke, bandaže, a Livaja se fotografirao više od 45 minuta!

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Blaž Bahat 22.09.2021.

    Kako im se čovjek ne bi sažalio, samo jednu želju imaju, tako malu, a tako nedostižnu.

  • meteor1234 22.09.2021.

    Koja ironija, Hajduk Split s riječkim tablicama. Kako to tovari podnose?

  • 22.09.2021.

    Ženska odbojka je daleko zanimljiviji i interesantniji sport.

Komentiraj...
Vidi sve komentare