To je to što me zanima!

VIDEO Sjajni golovi Baturine i Vidovića, Mišićeva majstorija, Drožđek spretno zabio Dinamu

Dinamo je konačno odigrao zaostalu utakmicu petog kola HNL-a s Varaždinom na Maksimiru, a 'modri' su poveli u 26. minuti nakon sjajnog dodavanja Josipa Mišića za Martina Baturinu
Vidi originalni članak

Dinamo je u srijedu konačno odigrao zaostalu peto kolo HNL-a s Varaždinom, a "modri" su na Maksimiru rutinski poveli 2-0 nakon sat vremena igre nakon golova Martina Baturine i Gabriela Vidovića. Varaždin je u 72. smanjio preko Domagoja Drožđeka.

Prvak Hrvatske napao je goste od samog početka utakmice. Pritisak im se isplatio u 26. minuti, kada je Josip Mišić uposlio Baturinu majstorskim dodavanjem vanjskim dijelom noge. Mišić je bio na svojoj polovici, a dodavanjem je prevario nekoliko igrača Varaždina. 

Baturina je primirio dodavanje, lijepo se namjestio i pogodio u suprotni kut za vodstvo. Time je nastavio vrlu dobru formu i izravno sudjelovao u golu u trećoj uzastopnoj HNL utakmici (asistirao je protiv Istre i Gorice).

SUDAČKE POSTAVE ZA 31. KOLO Jedan Osječanin sudi derbi kola, a drugi debitira u HNL-u...

Još jedan dinamovac koji je trenutačno u dobroj formi je Vidović. Ovaj 20-godišnjak, koji je na posudbi iz Bayerna, zabio je drugi gol u zadnje tri utakmice za "modre" nakon što je silovitim udarcem savladao Zeleniku i povećao vodstvo Dinama.

Varaždin je izjednačio u 72. minuti iz prvog udarca prema golu Ivana Nevistića. Zabio je Drožđek, koji je najprije 'odnio' Theophilea u duelu, a zatim iz drugog pokušaja zabio gol Nevistiću, koji se nije najbolje postavio.

ZAOSTALA UTAKMICA Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Golove Baturine, Vidovića i Drožđeka pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ZG - KAJ 17.04.2024.

    Petković je lakrdijaš...Kod 2-1 u 100- postotnoj šansi za Dinamo hoće skup sa loptom preskočiti Zeleniku i lopta mu pobjegne u gol aut umjesto da zabi zicera..

  • Riomim᠍ 17.04.2024.

    Čestitke Dinamu, neusporedivo jaču od hajduka!

  • HR100% 17.04.2024.

    A hajduk se bori za ostanak u Europi 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare