To je to što me zanima!

VIDEO Skandal u derbiju: Stefan Ristovski udario igrača Osijeka u glavu, prošao je bez kazne!

Stefan Ristovski poznat je po tome da će na terenu sve napravit za Dinamo, no nekad u tome pretjera. Makedonac je fizički nasrnuo na Nejašmića
Vidi originalni članak

Dinamo i Osijek remizirali su 24. kolu HNL-a. Modri su na Opus Arenu došli kao favoriti jer u su u posljednje vrijeme igrali jako dobro i pobjedom u Osijeku održali bi priključak za Hajdukom i Rijekom na vrhu tablice. Ipak, momčad Zorana Zekića nije dopustila poraz pred ispunjenim stadionom i Sergej Jakirović ponovno ima velikih problema. Dinamo ne može uhvatiti ritam pobjeda, prvenstvo je sve bliže kraju, a igrači Dinama postaju sve nervozniji.

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da nije bilo gola Kulenovića pred kraj utakmice, Dinamo bi se iz Osijeka vratio praznih džepova. Loše igre Dinama teško padaju igračima, a pogotovo onima najiskusnijima. Stefan Ristovski poznat je po tome da će na terenu sve napravit za Dinamo, no nekad u tome pretjera. 

Ristovski je protiv Osijeka u jednoj situaciji pred kraj utakmice ušao u sukob s Darkom Nejašmićem. Makedonac je prilikom naguravanja fizički nasrnuo na igrača Osijeka tako što ga je udario rukom u glavu. Sudac Igor Pajač nije vidio ovu situaciju, a zanimljivo nije bilo ni reakcije iz VAR sobe. Ristovski se tako još jednom izvukao bez kartona, iako ga je zaslužio. U najmanju ruku žuti. 

Idi na 24sata

Komentari 216

  • kp 05.03.2024.

    Hrvatski nogomet da je pravi poslje utakmice postoji snimka trebao bi biti kažnjen sa crvenim kartonom ali nismo mi ni blizu EU nogometa pa za to ni neznaju da se igrača može kazniti putem snimke.

  • mislim 04.03.2024.

    Neznam šta se to događa s Ristovskim sve je lošiji i prgaviji stalno je na rubu kartona žutog a i crvenog, prije utakmice dat mu malo jači apaurin

  • 04.03.2024.

    Laki je malo nervozan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare