To je to što me zanima!

VIDEO Krama matirao Oblaka, Bijol nam zabio u 91. za 1-1

Slovenski Brekalo promašio je dugu loptu koju je sa svoje polovice poslao Ćaleta-Car, Andrej Kramarić ušuljao mu se iza leđa i rutinski matirao ponajboljeg golmana svijeta, Jana Oblaka! Hrvatska vodi u Dohi
Vidi originalni članak

Prijateljska utakmica između Slovenije i Hrvatske na Education City stadionu u Dohi završila je remijem (1-1).

ZELENI STADION U KATARU Ovo je čudo od tehnologije na kojem igra Hrvatska: 'Dijamant u pustinji' stajao 620 mil. eura

Iako je utakmica nominalno "prijateljska", rezultat nam je itekako značio. Naime, remi u jednoj od dvije utakmice u Kataru smjestit će nas u drugi šešir nositelja na zimskom Mundijalu... Zato smo i krenuli odlučno, u novoj 3-5-2 formaciji.

Prema naprijed nismo napravili puno, no izbornik je dobio potvrdu da Ivan Perišić mora 'ordinirati' po lijevoj strani. Lomio je i prolazio svoje čuvare Pera kao da ih nema. Slovence smo potpuno limitirali, praktički centar nisu prešli.

REMI U DOHI Hrvatska je u drugoj jakosnoj skupini na Mundijalu u Kataru! Remi 'vatrenih' i 'zmajčeka'

A 'vatreni' su strpljivo dočekali pogrešku Zmajčeka, točnije Davida Brekala. Prezimenjak našeg reprezentativca promašio je dugu loptu koju je sa svoje polovice poslao Duje Ćaleta-Car, Andrej Kramarić ušuljao mu se iza leđa i rutinski matirao ponajboljeg golmana svijeta, Jana Oblaka.

Gol Kramarića možete pogledati ovdje.

Druge poluvrijeme bilo je nešto konkretnije, obje su reprezentacije krenule odlučnije pa smo vidjeli puno više prilika nego u prvom dijelu. Nekoliko je puta Slovence spašavao Oblak, dok je slovenske udarce s crte skidao fantastični Gvardiol.

Ipak, na koncu nismo došli do pobjede. Slovenci su nas uhvatili uspavane u 91. minuti, Bijol je bio najviši u skoku nakon kornera i pogodio od prečke.

U utorak Hrvatska na istom stadionu igra s Bugarskom.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • bakaslis 26.03.2022.

    Livaković i dalje tone.... Oblak je 1.klasa,a Livaković 3.

  • hakon 26.03.2022.

    8.liga

  • 26.03.2022.

    Nas golmanćić kad vidim snimku,ko muha bez glave,al smo u k…u s nekim lošama

Komentiraj...
Vidi sve komentare