To je to što me zanima!

VIDEO Slovenski novinar zbunio Barišića: 'Nisam vas razumio...'

Možete li ponoviti, možete li pričati na engleskom, nisam vas razumio što ste rekli, upitao ga je naš Borna s osmijehom.
Vidi originalni članak

Lep pozdrav iz mešane zone, počeo je svoje TV javljanje slovenski novinar Simon Šparavec uz hrvatskog beka Bornu Barišića nakon naše pobjede nad Japanom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Do tu ga je Borna, kao i svi mi, skroz razumio. Ali onda je Slovenac s RTV SLO 'dodao gasa' i nastavio ubrzano pričati na slovenskom jeziku: kako ponavljamo uspjeh iz Rusije, kako smo opet prošli na penale...

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

STRANI MEDIJI UOČI BRAZILA 'Hrvatskoj je problem napad i može nešto naučiti od Srbije...' Keane: Oni će se sigurno potući

-  Jako su zadovoljni Hrvati nakon što su se plasirali u četvrtfinale. U Rusiji ste prolazili nakon produžetaka i penala. Borna Barišić, ponavlja li se povijest? (prijevod sa slovenskog)

- Zmogovali... govorio je Slovenac, a našem Borni, još onako umornom od iscrpljujućih 120 minuta, gotovo ništa nije bilo jasno...

VIDEO: IZBORNIK IZ DOHE Dalić: Brazilci su zastrašujući, a ništa me ne pitajte o našoj igri. Nije pošteno, ušli smo među 8!

- Can you repeat, can you speak English. Because i don't understand what you said (Možete li ponoviti, možete li pričati na engleskom, nisam vas razumio što ste rekli) - upitao ga je naš Borna s osmijehom.

- Može hrvatski, nema problema - prebacio se Slovenac na naš jezik i onda uspješno odradio razgovor s bekom Rangersa...

Video možete pogledati OVDJE.

LIVI, JOŠ SMO ŽIVI! Kako je Modrić motivirao Livija: Pa ti si golmančina! Znaš li to!?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • likalnik 06.12.2022.

    Ovaj Barišić mi izgleda ko da je osnovnu školu pohađao po prilagođenom programu?!

  • gnojna družina 06.12.2022.

    Inace za one koji neznaju, bornin stari ke mafijoza koji je radio i sa uskokom... Englezi cak pisu da je on dogovorio ono pucanje na mamica u hercegovini. Zanimljivo.

  • Goranović 06.12.2022.

    Kulturan Slovenac! Zna i hrvatski! Naši ko mutavi! Ni hrvatski im ne ide baš najbolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare