To je to što me zanima!

VIDEO Ušao za penale: Bacio je suparniku bočicu s uputama pa plesao i odveo Australiju na SP

Redmayne je bio spreman odustati od karijere nakon što je 2016. imao tešku godinu u Western Sydneyju. Bio je spreman postati školski učitelj, ali njegova se karijera zaokrenula, otkrio je australski komentator
Vidi originalni članak

Nije baš uobičajeno, ali kad funkcionira - nema mu se što prigovoriti. Golmani znaju 'plesati' po liniji prije penala, ali sve je na novu razinu odveo Andrew Redmayne (33), rezervni golman australske nogometne reprezentacije koji je postao heroj 'Down Undera' nakon što je odveo reprezentaciju na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru obranom penala protiv Perua (5-4). 

DOBILI PERU Australija nakon drame penala izborila plasman na SP! Još jedan Hrvat igrat će u Kataru

Minutu prije kraja drugog produžetka je Redmayne zamijenio Matthewa Ryana (30), golmana španjolskog Real Sociedada, i odradio posao na koji je poslan. Nije mogao vjerovati Pedro Gallese (32) na golu Perua što se događa kad mu je Australac pomaknuo pa 'odstranio' bočicu s uputama.

A onda je u raspucavanju odlučio napraviti i korak više, te specijaliziranim plesnim pokretima četiri puta otišao u krivu stranu, ali kad je bilo najbitnije zbunio je Alexa Valeru (26) koji je pucao taman gdje golmani najviše vole, a zahvalio mu je na tome Redmayne. I nesretni Valera je ušao kao zamjena za raspucavanje penala, ali na kraju se pokazao kao - pogreška.

- Redmayne je bio spreman odustati od karijere nakon što je 2016. imao tešku godinu u Western Sydneyju. Bio je spreman postati školski učitelj, ali njegova se karijera zaokrenula - napisao je na Twitteru australski komentator Daniel Garb.

A u Kataru će Australci biti u skupini s Francuskom, Danskom i Tunisom, gotovo 'preslikanoj' skupini iz 2018. kad je tu umjesto Tunisa bio upravo - Peru.

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bananeros 14.06.2022.

    Nikako pucan penal 🤘🤘🤘😆

  • Lady of the lake 14.06.2022.

    Hahahaha… ono kad nemaš što izgubiti. 👍🏻

  • domba18 14.06.2022.

    Ima li koji hrvat u ekipi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare