To je to što me zanima!

VIDEO Već ovdje je bilo jasno da Ivanišević i Đoković 'prekidaju'? Cijeli meč se nisu ni pogledali

Novak Đoković prekinuo je suradnju s Goranom Ivaniševićem. Iako najbolji tenisač svijeta tvrdi da su ostali u prijateljskim odnosima, neke scene s posljednjih turnira govore drugačije
Vidi originalni članak

U polufinalu prošlogodišnjeg Australian Opena Novak Đoković je izgubio od Jannika Sinnera (22, ATP 3.), a Goran Ivanišević i ostali suradnici većinu su meča nijemo promatrali kako srpski tenisač 'tone'. Nije bilo razmjene pogleda, komentara ni bilo kakve priče između Đokovića i Ivaniševića tek do početka trećeg seta, kad je Novakov boks ustao i tražio komunikaciju. Sve dok nije pokazao nezadovoljstvo nakon što je uzeo treći set tie-breaka.

Novak, koji je proteklih godina dominirao u Melbourneu, izgubio je glatkih 3-1, što je bio prvi poraz u polufinalu Australian Opena. No, tijekom utakmice dogodilo se nešto što je dodatno šokiralo obožavatelje Novaka Đokovića i što baca novo svjetlo na odnos s Goranom Ivaniševićem nakon odluke o prekidu suradnje.

MNOGO EMOCIJA VIDEO Pogledajte Đokovićeve ispade na Gorana: 'Šta, štaaa? Nije sve okej, ako te pitam, nije'

Od početka meča između Đokovića i Sinera, pa sve do početka trećeg seta, nije bilo komunikacije između Ivaniševića i Novaka! Nije bilo razmjene pogleda, ni komentara, ni priče. Tek u sljedećem gemu od 0:30 kada je Sinner servirao, uslijedile su prve zajedničke reakcije stožera i Novaka.

U četvrtom setu, kada je Sinner vodio 2-1 u setovima i 3-1 u gemovima, Novak je žestoko izvrijeđao svoj stručni stožer na čelu s Ivaniševićem.

KRAJ EPIZODE Ivanišević je bez ijedne riječi komentirao razlaz s Đokovićem

- Svi vi, dečki.. Tako ste loši - kazao je Đoković pa prekrio usta, a režiser je potom pokazao kadar Novakova boksa koji nije pokazivao nikakve emocije. 

VIdeo pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dmitar Kralj 28.03.2024.

    Niti jedan trener ne može ništa naučiti najboljeg tenisača, niti mu je to svrha. Svrha cijeloga tima je da budu uz njega i daju mu podršku na putovanjima, boravku u hotelima i treninzima. Tek da nije sam i depresivan. Tenis je usamljenički profesija.

  • 12 nezaboravnih minuta Premier lige 28.03.2024.

    Goran je bez obzira na rezultate koje Novak ima i svaka mu čast na tomu ipak "faca" za Novaka.

  • ssanpenn 27.03.2024.

    kaj mu je on uopće trebao... da ga kao nauči aseve... puno kompletniji igrač od ivaniševića koji je i bez njega vladao tenisom. ono kad preuzmeš prvaka... lova do krova za ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare