Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Pogledajte Đokovićeve ispade na Gorana: 'Šta, štaaa? Nije sve okej, ako te pitam, nije'

VIDEO Pogledajte Đokovićeve ispade na Gorana: 'Šta, štaaa? Nije sve okej, ako te pitam, nije'

Ljut sam na njega samo ako nekad bez razloga viče na nas, ali znam da nije lako nositi se s porazom kad izgubi meč. On se bori sam sa sobom, rekao je svojevremeno Ivanišević o Đokovićevim 'ispadima'

VIDEO

Nedostajao mi je US Open s njim, osvojio sam ga s Čilićem, a sad ga imam i s Noletom. Sad mogu dati otkaz jer smo sve osvojili, a znam da Challenger turnire neće igrati, rekao je prije pola godine Goran Ivanišević, a sad je došao kraj suradnje s najboljim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem (36, ATP 1.). 

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz
Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz

Objavio je to na društvenim mrežama Đoković te se oprostio od sad već bivšeg trenera. Osvojili su sve što se osvojiti dalo, a nije uvijek sve išlo 'glatko' pa je tako Novak u više navrata urlao prema svom boksu iz kojeg ga je bodrio Ivanišević. 

FILE PHOTO: Australian Open

- Ljut sam na njega samo ako nekad bez razloga viče na nas, ali znam da nije lako nositi se s porazom kad izgubi meč. On se bori sam sa sobom. Jasno mi je da mu nije lako motivirati se jer je već osvojio sve, ali baš uvijek uspije pronaći motivaciju - rekao je svojevremeno 'Zec'.

Pogled koji 'ubija'

Bilo je to na finalu Australian Opena kad se Đoković nakon izgubljenog poena počeo derati prema svojoj ekipi, a nakon toga je Ivanišević 'uskočio' u ulogu psihologa te mirno poručio:

- Sve je super. Samo se smiri.

Tražio kreatina

Bilo je to u finalu Cincinnatija prošle godine kad je u meču dugom tri sata i 50 minuta pobijedio Carlosa Alcaraza (20, ATP 2.) i to nakon što je prvi set izgubio 7-5, drugi je preokrenuo s 7-6(7), 7-6(4).

Australian Open

A kod vodstva u prvom setu je na pauzi između gemova Đoković glasno vikao prema timu, a rekao im je samo jednu riječ - kreatin. Riječ je o suplementu koji, između ostalog, služi povećanju snage, izdržljivosti i energije, a s obzirom na teške uvjete u SAD-u tražio je Novak svaki mogući dodatni boost. Snagu je očito izvukao, a video možete pogledati OVDJE.

'Svi ste vi tako loši...'

U polufinalu prošlogodišnjeg Australian Opena je Novak Đoković izgubio od Jannika Sinnera (22, ATP 3.), a Goran Ivanišević i ostali suradnici većinu su meča nijemo promatrali kako srpski tenisač 'tone'. Nije bilo razmjene pogleda, komentara ni bilo kakve priče između Đokovića i Ivaniševića tek do početka trećeg seta, kad je Novakov boks ustao i tražio komunikaciju. Sve dok nije pokazao nezadovoljstvo nakon što je uzeo treći set tie-breaka.

Pogledajte brojke: Ivanišević je lani kao trener zaradio više nego za osvajanje Wimbledona
Pogledajte brojke: Ivanišević je lani kao trener zaradio više nego za osvajanje Wimbledona

- Svi vi, dečki.. Tako ste loši - kazao je Đoković pa prekrio usta, a režiser je potom pokazao kadar Novakova boksa koji nije pokazivao nikakve emocije. 

Video možete pogledati OVDJE.

Ljut na Zeca: 'Nije sve okej!'

U 2. kolu United kupa je Đoković uz nešto muke slavio protiv Čeha Jirija Lehečke (22, ATP 27.)

Iako se igralo po danu, reflektori su bili upaljeni pa je Novak imao što za reći organizatorima.

Australian Open

-  Zašto su usred dana uključena svjetla, želim objašnjenje - rekao je Đoković supervizoru prethodno tražeći da se svjetla ugase, no kako nije naišao na kompromis, meč je nastavio bez dogovora.

Dosta mu je problema stvarala i bol u zglobu desne ruke, a imao je problema sa servisom te je upitao Ivaniševića za savjet. Dobio je odgovor da je sve uredu.

>> VIDEO: ĐOKOVIĆ URLAO NA GORANA

- Nije sve okej, šta je sve okej?! Ako te pitam, nije sve okej - povikao je nervozni Đoković na što mu je Ivanišević odgovorio:

- Ne mogu ti ništa reći ako je dobar servis, je***u mater. Nisi ništa napravija krivo. Sve je okej, dobar je servis.

'Šta da radiiiim!?'

Osvojio je ATP u Adelaideu protiv Amerikanca Sebastiana Korde (23, ATP 29.), ali se za to namučio. Nakon izgubljenog prvog seta potjerao je iz boksa brata Marka i vikao mu na talijanskom "vai fuori, vai fuori" (ajde van), sredinom drugog seta izgubio je živce i galamio na trenera Gorana Ivaniševića.

- Šta da radim? Štaaa, štaaa?!

Wimbledon 2021 - Day Seven - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Ivanišević je gestikulirao rukom i zakolutao očima, kao da ni sam ne zna što bi mu odgovorio. Ipak, proradio je u tie-breaku i izjednačio meč, a u trećem napravio break kod vodstva 5-4 za titulu nakon tri sata i osam minuta.

Pogledajte Đokovićevu reakciju OVDJE.

'Avionski signali' za trenera i tim

Također na Australian Openu, u pobjedi protiv Amerikanca Taylora Fritza (26, ATP 12.) u 3 sata i 45 minuta igre 7-6 (3), 4-6, 6-2 i 6-3, imao je Novak problema sa svojim timom.

'Nole' je imao i poteškoća u komunikaciji s Goranom Ivaniševićem i ostatkom stručnog stožera. Naime, u jednom dijelu meča Đoković je jasno signalizirao i mahao prema dijelu tribina na kojem je njegov tim. 

Međutim, Ivanišević i društvo nisu uočili kako im Đoković nešto želi poručiti. Legendarni Hrvat je na snimci primijećen s prekriženim rukama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.