To je to što me zanima!

VIDEO Vinuo se u zrak i zabio: Perišić načeo 'fenjeraša' lige

Bio je to peti gol hrvatskog stožernog reprezentativca u Serie A ove sezone, ukupno 49. u dresu 'nerrazura' te 24. gol glavom u karijeri. Fantastično je zabio Perija za 1-0 na ubačaj Calhanoglua
Vidi originalni članak

Odličan ubačaj iz kuta Hakana Calhanoglua...iiii gol! Ivan Perišić doveo je u vodstvo Inter protiv 'fenjeraša' Salernitane već u 15. minuti, a 'Nerazzurri' su na koncu slavili 'petardom' (5-0)!

Perišićev gol možete pogledati OVDJE.

Bio je to peti gol hrvatskog stožernog reprezentativca u Serie A ove sezone, ukupno 49. u dresu 'Nerazzurri' te 24. gol glavom u karijeri!

Na 2-0 povećao je Dumfries na asistenciju novopečenog državljanina Republike Hrvatske, Edina Džeke, a u drugom su poluvremenu pobjedu potvrdili Sanchez (52'), Martinez (77') i Gagliardini (87').

STIŽU POJAČANJA NA ZIMU? Hoće li Perišić i Kalinić doći u Hajduk? Ako su se vratili Livaja i Subašić, došao Krova, zašto ne?

Čelnici plavo-crnog talijanskog kluba ponavljaju kao 'papige' kako su prezadovoljni hrvatskim reprezentativcima, Perišićem i Marcelom Brozovićem, s kojima se nadaju da će produljiti ugovor. Podsjetimo, obojici im ističe na koncu ove sezone.

Inter je prošle sezone osvojio Serie A nakon dugih 11 godina čekanja, a čini se kako bi i ova godina mogla biti 'plodna'. 'Nerazzurri' su  pobjedom stigli do 43. boda, gradski rival Milan ima četiri manje uz utakmicu manje, Atalanta je na 37.

TREBALI SU U SALZBURG, ALI... Klopp nije imao sreće: Morali su ponoviti ždrijeb. Inter je najjača momčad Italije i u naletu je...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MateBan 18.12.2021.

    Ajde vraćaj se Dinamo te željno oćekuje da im zabiješ 3 komada

  • nohname 17.12.2021.

    Bravo Ivane💪

  • Tko sere6 17.12.2021.

    Ivane, vrime je 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare