To je to što me zanima!

VIDEO Zaiskrilo i na tribinama u Rijeci: 'Sjeo direkt' pred ložom, stvari je smirivala i interventna

Salve uvreda i psovki letjele su prema čovjeku ispred lože na Rujevici koji se vjerojatno želio obračunati s mnoštvom na tribini, a jedan navijač mu je 'naletio na šaku' nakon utakmice
Vidi originalni članak

Livajino zaustavljanje navijača Rijeke na putu do Stefana Simića, nekoliko gledatelja na terenu, šef sigurnosti Hajduka koji je nokautirao nepozvanog gosta na terenu, a kao 'šećer na kraju' stigla je i snimka - tučnjave na tribini! Očito je mnogo organizacijskih propusta bilo na utakmici Rijeke i Hajduka (2-3), a jedan od njih zbio se i ispod svečane lože na Rujevici.

VIDEO: NOKAUTIRAO HULIGANA Hajduk: Naš šef sigurnosti je profesionalac, štitio je igrače. A ljude u loži su gađali i polijevali

Nepoznati navijač psovao je prema mnoštvu i svađao se s redarskom službom te očito isprovocirao drugog koji je preko stolica 'poletio' prema njemu i došao direktno na direkt u glavu. Krenule su tu salve uvreda s domaće tribine, ali nitko se nije pridružio izgredima već su se zadržali samo na verbalnom.

POGLEDAJTE VIDEO: Šaketanje ispred lože

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, naelektrizirani gospodin želio je nastaviti 'meč' nakon pogođenog direkta, a rundu je ipak prekinula interventna policija koje je došla po njega te ga otpratila s tribine riječkog stadiona. Još nam nije poznato što se događalo nakon toga, ali većih izgreda nasreću, vjerojatno nije bilo.

Podsjetimo, Hajduk je slavio golom Jana Mlakara u posljednjim sekundama utakmice, a bit će ovo jedan od onih susreta o kojemu će se još neko vrijeme pričati, kako zbog mnogo događanja na terenu, tako i zbog svega što se dogodilo na tribinama. A što čeka Riječane nakon ovakvih propusta?

VIDEO: TUKLI SE I NA ISTOKU Livaja zaštitio suigrače: Primio huligana i uhvatio ga oko vrata

Na to će pitanje odgovoriti disciplinska komisija HNL-a, a ne bi čudilo da momčad s Rujevice odigra i koju utakmicu bez gledatelja. No, nećemo žuriti jer ćemo taj odgovor uskoro saznati.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • nikola brzic 23.11.2021.

    Gdje je ajduk, tu su i problemi i neredi..

  • rasprava__ri 22.11.2021.

    Nikola Šaponja ih je poslozio ko metar drva!!!! Hahhaha doktor pa ga i drugi put zalijte pivom!!!

  • istok os 22.11.2021.

    Šteta dečki na terenu su puno bolje obavili posao nego ovi na tribinam

Komentiraj...
Vidi sve komentare