Sport

Komentari 265

VIDEO Zaiskrilo i na tribinama u Rijeci: 'Sjeo direkt' pred ložom, stvari je smirivala i interventna

VIDEO Zaiskrilo i na tribinama u Rijeci: 'Sjeo direkt' pred ložom, stvari je smirivala i interventna

Salve uvreda i psovki letjele su prema čovjeku ispred lože na Rujevici koji se vjerojatno želio obračunati s mnoštvom na tribini, a jedan navijač mu je 'naletio na šaku' nakon utakmice

Livajino zaustavljanje navijača Rijeke na putu do Stefana Simića, nekoliko gledatelja na terenu, šef sigurnosti Hajduka koji je nokautirao nepozvanog gosta na terenu, a kao 'šećer na kraju' stigla je i snimka - tučnjave na tribini! Očito je mnogo organizacijskih propusta bilo na utakmici Rijeke i Hajduka (2-3), a jedan od njih zbio se i ispod svečane lože na Rujevici.

Nepoznati navijač psovao je prema mnoštvu i svađao se s redarskom službom te očito isprovocirao drugog koji je preko stolica 'poletio' prema njemu i došao direktno na direkt u glavu. Krenule su tu salve uvreda s domaće tribine, ali nitko se nije pridružio izgredima već su se zadržali samo na verbalnom.

POGLEDAJTE VIDEO: Šaketanje ispred lože

No, naelektrizirani gospodin želio je nastaviti 'meč' nakon pogođenog direkta, a rundu je ipak prekinula interventna policija koje je došla po njega te ga otpratila s tribine riječkog stadiona. Još nam nije poznato što se događalo nakon toga, ali većih izgreda nasreću, vjerojatno nije bilo.

Podsjetimo, Hajduk je slavio golom Jana Mlakara u posljednjim sekundama utakmice, a bit će ovo jedan od onih susreta o kojemu će se još neko vrijeme pričati, kako zbog mnogo događanja na terenu, tako i zbog svega što se dogodilo na tribinama. A što čeka Riječane nakon ovakvih propusta?

Na to će pitanje odgovoriti disciplinska komisija HNL-a, a ne bi čudilo da momčad s Rujevice odigra i koju utakmicu bez gledatelja. No, nećemo žuriti jer ćemo taj odgovor uskoro saznati.

Najčitaniji članci