Obavijesti

Sport

Komentari 60

Livaja zaštitio suigrače: Primio huligana i uhvatio ga oko vrata

Livaja zaštitio suigrače: Primio huligana i uhvatio ga oko vrata
7

Napadač Hajduka ražestio je domaće navijače provokantnom proslavom prvog gola a nedugo nakon toga jedan je huligan ušao s istočne tribine i odgurnuo Katića i Simića. On ga je zauzdao

VIDEO

Upadi huligana na travnjake rijetkost su za hrvatski nogomet, ali na Rujevici su ovu nedjelju, na utakmici Rijeke i Hajduka (2-3), ušla čak dva. I obojica izazvala obračun.

Nakon utakmice jedan je dobio batine od Hajdukova povjerenika za sigurnost Antonija Vukovića jer je napao fizioterapeuta Darija Juričevića s leđa ušavši sa zapadne tribine, a u nadoknadi prvog dijela, nakon gola Marka Livaje, drugi huligan ušao je s istoka.

POGLEDAJTE VIDEO: Dambrauskas u Hajduku

Pokretanje videa...

Prvi trening Dambrauskasa u Hajduku 02:06

Hajdukov napadač zabio je za vodstvo gostiju 1-0, protrčao ispred sjeverne tribine, opalio korner zastavicu, a onda su ga sa zapada zasuli plasičnim čašama. Zbog proslave gola dobio je žuti karton.

Igra se nastavila, a koju sekundu kasnije na drugoj strani huligan je uletio na travnjak Rujevice.

Zaletio se prema stoperima "bilih" Nikoli Katiću i Stefanu Simiću, kako stoji i u izvješću delegata Ante Vučemilovića, a prvi ga je zauzao upravo Livaja zgrabivši ga oko vrata. Nakon toga pao je na pod, a ostatak posla odradili su zaštitari isprativši ga s terena.

Napadača Hajduka odurnuo je igrač Rijeke Lindon Selahi, a držao ga je potom i suigrač Nikola Katić kako ne bi ulazio u daljnje obračune.

Video uletavanja huligana na travnjak možete pogledati OVDJE.

Osim dva upada huligana na travnjak, sigurnosni propust dogodio se prije samog početka utakmice jer su torcidaši na ulasku na južnu tribinu bacili jednu baklju na istočnu tribinu, među domaće navijače.

"Zatražio sam od povjerenika za sigurnost Rijeke Ivice Vrbaslije da se pojačaju sigurnosne mjere u sektoru Jug i u sektoru Istok, što je i brzom intervencijom i izvršeno", piše delegat u izvješću.

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

"U poluvremenu utakmice navijačka skupina Torcida je u sektoru Jug kidala i bacala stolice, nakon čega je intervenirala interventna policija. HNK Rijeka će dostaviti izvješće po uništenim stolicama. U 60. minuti bakljada Torcide, šest baklji plus tri bljeskalice, od kojih je jedna baklja bačena unutar sektora na policiju", dodao je, između ostalog.

Čitatelj nam je poslao snimku u kojoj se vidi kako interventna policija, koja je imala posla zbog kidanja stolica na južnoj tribini, među torcidašima, intervenirala i na istočnoj tribini zbog tučnjave. Među navijačima Rijeke navodno se našao i jedan navijač Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tučnjava na derbiju Rijeka - Hajduk VIDEO

Nema sumnje kako će nakon svega disciplinski sudac Alan Klakočer imati pune ruke posla. Rijeka će dobiti žestoku kaznu, sam klub sigurno će kazniti i zaštitarsku službu koja nije adekvatno osiguravala teren, a i Hajdukov povjerenik za sigurnost Antonio Vuković sigurno će biti na popisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja