To je to što me zanima!

Vlašić zabio u Olićevom debiju! Navijači: Dobrodošli kući, Ivica

Ivica Olić napustio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru i preuzeo klupu CSKA Moskve. Nikola Vlašić dao je gol u njegovu debiju
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (23) postigao je gol za CSKA Moskvu na gostovanju kod posljednjeg Tambova u debiju Ivice Olića na klupi ruskog velikana! Olić je prvi zadatak uspješno apsolvirao i njegova momčad slavila je s 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Olić došao u CSKA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlašić je u 26. minuti realizirao najstrožu kaznu i tako poravnao rezultat na 1-1. Tambov je na isti način u prednost stigao deset minuta ranije, a strijelac je bio Arhipov.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Olićeva momčad pritiskala je ostatak poluvremena, a onda je već na otvaranju drugog dijela stigla do prednosti. Strijelac za 2-1 bio je Rondon iz penala u 52. minuti.

A mogao je Vlašić doći i do drugog pogotka. Nastavila se ludnica penala na utakmici pa je sudac gostima iz Moskve svirao i treći penal. No, hrvatski veznjak ovog puta je bio neprecizan i u 64. minuti promašio je najstrožu kaznu za 3-1. 

'Dobrodošli kući, Ivica'

Inače, Oliću navijači CSKA nikada nisu zaboravili što je napravio kada je igrao u dresu ruskog velikana. Pa su ga tako i dočekali uoči debija. Kao velikana kluba.

- Dobrodošli kući, Ivica - stajao je jedan veliki transparent uzduž tribine na hrvatskom jeziku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Kako su navijači CSKA dočekali Olića pogledajte OVDJE.

Ivica Olić napustio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Rastao se sa Zlatkom Dalićem i upraznio mjesto izbornikova pomoćnika nakon što je dobio ponudu iz snova - mjesto glavnog trenera moskovskog CSKA u kojem je proveo plodne četiri godine nogometne karijere.

U periodu od 2003. do 2007. godine Olić je s CSKA osvojio Kup Uefa 2005. i tri puta je bio ruski prvak. U 116 nastupa postigao je 44 gola s tim da je u ruskoj Premier ligi dao 35 u 78 nastupa.

I kada je stigao poziv ruskog velikana bilo je itekako potrebno razmisliti, povući pravi potez i donijeti ispravnu odluku. Zlatko Dalić rekao je da Olić ima njegovu punu podršku i da će ga poduprijeti što god odluči. I vjerojatno je već tada znao da će se legendarni Vatreni otisnuti u nove pustolovine. Jer svime što je napravio u karijeri, kroz što je prošao... To je i zaslužio.

CSKA je preuzeo na sedmom mjestu, u trenutku kada je klubu bio potreban remont i novi vjetar u leđa.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • VOLBEAT 05.04.2021.

    Bravo Rusi, navijači na tribine, tako treba!

  • nogomet123 04.04.2021.

    Moglo je i bolje

  • cimioko 04.04.2021.

    Nezna se tko je veci smjeh atleticar ili trener ...pa ja nemogu vjerovati da Olic trenira CSKA....znam da ima luđaka, ali tolikih nisam znao nikad....a o atleticaru necu trosit rijeci ....ako nam je on buducnost reprezentacije onda mi je sve jasno :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare