Obavijesti

Sport

Komentari 33

Vlašić zabio u Olićevom debiju! Navijači: Dobrodošli kući, Ivica

Vlašić zabio u Olićevom debiju! Navijači: Dobrodošli kući, Ivica

Ivica Olić napustio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru i preuzeo klupu CSKA Moskve. Nikola Vlašić dao je gol u njegovu debiju

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (23) postigao je gol za CSKA Moskvu na gostovanju kod posljednjeg Tambova u debiju Ivice Olića na klupi ruskog velikana! Olić je prvi zadatak uspješno apsolvirao i njegova momčad slavila je s 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Olić došao u CSKA

Pokretanje videa...

Olić došao u CSKA 00:16

Vlašić je u 26. minuti realizirao najstrožu kaznu i tako poravnao rezultat na 1-1. Tambov je na isti način u prednost stigao deset minuta ranije, a strijelac je bio Arhipov.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Olićeva momčad pritiskala je ostatak poluvremena, a onda je već na otvaranju drugog dijela stigla do prednosti. Strijelac za 2-1 bio je Rondon iz penala u 52. minuti.

A mogao je Vlašić doći i do drugog pogotka. Nastavila se ludnica penala na utakmici pa je sudac gostima iz Moskve svirao i treći penal. No, hrvatski veznjak ovog puta je bio neprecizan i u 64. minuti promašio je najstrožu kaznu za 3-1. 

'Dobrodošli kući, Ivica'

Inače, Oliću navijači CSKA nikada nisu zaboravili što je napravio kada je igrao u dresu ruskog velikana. Pa su ga tako i dočekali uoči debija. Kao velikana kluba.

- Dobrodošli kući, Ivica - stajao je jedan veliki transparent uzduž tribine na hrvatskom jeziku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Kako su navijači CSKA dočekali Olića pogledajte OVDJE.

Ivica Olić napustio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Rastao se sa Zlatkom Dalićem i upraznio mjesto izbornikova pomoćnika nakon što je dobio ponudu iz snova - mjesto glavnog trenera moskovskog CSKA u kojem je proveo plodne četiri godine nogometne karijere.

Moskva: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

U periodu od 2003. do 2007. godine Olić je s CSKA osvojio Kup Uefa 2005. i tri puta je bio ruski prvak. U 116 nastupa postigao je 44 gola s tim da je u ruskoj Premier ligi dao 35 u 78 nastupa.

belgija - hrvatska

I kada je stigao poziv ruskog velikana bilo je itekako potrebno razmisliti, povući pravi potez i donijeti ispravnu odluku. Zlatko Dalić rekao je da Olić ima njegovu punu podršku i da će ga poduprijeti što god odluči. I vjerojatno je već tada znao da će se legendarni Vatreni otisnuti u nove pustolovine. Jer svime što je napravio u karijeri, kroz što je prošao... To je i zaslužio.

CSKA je preuzeo na sedmom mjestu, u trenutku kada je klubu bio potreban remont i novi vjetar u leđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica