To je to što me zanima!

Vlasnik Spartaka usprotivio se Putinu pa je ostao bez svega: Izgubio sam 99 posto bogatstva

Fedun je bogatstvo prema Forbesu zaradio 90-ih kada je pomogao Vagit Alekperovu u privatizaciji naftnog giganta "Lukoil" u kojemu sada ima deset posto vlasničkog udjela
Vidi originalni članak

Leonid Fedun, vlasnik ruskog prvoligaša Spartaka iz Moskve, izgubio je 99 posto svog bogatstva i najvjerojatnije će biti primoran prodati klub!

Pogledajte video: Rat u Ukrajini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je razlog taj što se javno usprotivio odluci Vladimira Putina o invaziji na Ukrajinu, iako takve tvrdnje zasad nisu dobile potvrdu. Fedun se, za razliku od nekih, usudio dići glas protiv agresije na inače njegovu rodnu domovinu. Vlasnik Spartaka rođen je u Kijevu.

ZBOG INVAZIJE Sportski arbitražni sud odbio zahtjev Rusije: Ništa od Katara

Bogatstvo (6 milijardi eura) je prema Forbesu zaradio 90-ih kada je pomogao Vagit Alekperovu u privatizaciji naftnog giganta "Lukoil" u kojemu sada ima deset posto vlasničkog udjela, a zajedno s Alekperovim posjeduje nizozemsko brodogradilište "Hessen Yachts".

GLUHI TELEFON Ruski izbornik: 'Kapetan odbio doći u reprezentaciju zbog rata u Ukrajini!' Dzjuba demantirao

Spartak nakon osam kola prije kraja prvenstva ima tek 27 bodova te drži devetu poziciju s četiri boda zaostatka za osmim Ahmatom.

Spartak je ujedno i jedini ruski klub koji je osjetio posljedice Uefinih sankcija u ovoj sezoni kao jedini preostali ruski klub u Europi pa je RB Leipzig izravno izborio četvrtfinale Europske lige u kojem će igrati protiv Atalante.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gnojna družina 26.03.2022.

    Putin nam je svima tata!!

  • Klokan92 26.03.2022.

    Putin diktator !!

  • smrekovaca 26.03.2022.

    putinu jebat srpsku mater

Komentiraj...
Vidi sve komentare