To je to što me zanima!

Voditelj HRT-a nabrojao strijelce i rezultate svih utakmica SP-a '06.: Znam dosta tih podataka

Vjerojatno bih znao ako ne sve, onda bar gotovo sve strijelce i sa SP-a u Rusiji. Sve je to puno drugačije kad uđete u ovaj posao pa se onda dodatno time bavite, objasnio nam je Molnar
Vidi originalni članak

Moram priznati na ovom videu nisam pogodio sve točne strijelce, u brzini mi se dogodio i poneki promašaj ha ha ha. Oduvijek sam bio veliki fan svjetskih prvenstava, puno su mi draža nego europska tako da se oko njih i puno bolje sjećam događaja, započeo je za 24sata novinar HRT-a i voditelj emisije 'Qatara' Ivan Dorian Molnar o videu na kojem nabraja sve rezultate i strijelce sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Molnar i SP 2006.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatska radiotelevizija (@hrvatska_radiotelevizija)

Često ćemo ga gledati ovih mjesec dana do kraja svjetskog prvenstva u Kataru, a bit će to još jedno koje će Ivan vrijedno upamtiti. A ljubav prema tome krenula je još u dječačkim danima kad je shvatio da želi postati sportski novinar.

- Vjerojatno bih znao ako ne sve, onda bar gotovo sve strijelce i sa SP-a u Rusiji. Sve je to puno drugačije kad uđete u ovaj posao pa se onda dodatno time bavite. Otkad to sve pamtim? Otkad sam ušao u te neke godine kad sam počeo ozbiljnije pratiti svjetska prvenstva, rekao bih da znam dosta takvih podataka od 1998. pa do danas - rekao nam je Dorian pa zaključio:

U STUDIJU 24SATA Profesor Globan: Šanse da prođemo nam nisu jako pale

- Kako je uopće došlo do snimanja videa? Kolege Marko Šapit i Viki Ivanović redovito snimaju takve i slične zezancije za društvene mreže HRT-a pa su me pitali imam li i ja kakav takav izazov. I evo ga.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • magicmushrooms 25.11.2022.

    Nije lik izgleda jos sreo gospodina Samovojsku pa da shvati da ne zna nista!!!

  • Čudesni Prvokrilac2 24.11.2022.

    Sva ona korejska imena nema šanse da je zapamtio

  • FilipKnežević_1 24.11.2022.

    Dobar voditelj ali ostali gosti su klauni teski pocevsi od samovojske

Komentiraj...
Vidi sve komentare