To je to što me zanima!

Vratio se HNL: Istra preokretom pobijedila Goricu na Drosini

Domaći je sastav do poravnanja također stigao nakon udarca iz kuta kada je u skoku na drugoj vratnici najviši bio Perković, a do pobjede je domaći sastav stigao nakon sjajne akcije u kojoj je glavnu ulogu imao Mišković
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici nastavka sezone u Prvoj HNL Istra 1961 je na svom terenu preokretom svladala Goricu 2-1 (0-1) u dvoboju 21. kola.

KAKO NA DINAMO? Rijeka: Braut blizu startnih 11, a za vikend stiže pravo pojačanje GOTOVA STANKA Vraća nam se nikad neizvjesniji HNL! Tko će osvojiti naslov?

Goste je u vodstvo doveo Jovičić (6), no u nastavku su Perković (59) i Beljo (74) kreirali preokret.

Do vodstva je Gorica stigla uz priličnu dozu sreće, Lovrić je iz kornera pucao izravno po golu, pogodio je vratnicu, a na odbijanac je najbrže reagirao kapetan Jovičić i svladao Jurića.

Domaći je sastav do poravnanja također stigao nakon udarca iz kuta kada je u skoku na drugoj vratnici najviši bio Perković, a do pobjede je domaći sastav stigao nakon sjajne akcije u kojoj je glavnu ulogu imao Mišković. On je petom lucidno proigrao strijelca Belju koji je potom preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora zatresao mrežu.

Ovom pobjedom Istra 1961 je skočila na osmo mjesto na ljestvici sa 21 bodom, jednim manje od sedmog Šibenika, a dva više od devetog Slavena Belupa, dok je Gorica ostala peta sa 29 bodova, šest manje od četvrtog Hajduka, a pet više od šeste Lokomotive.

Na vrhu su Dinamo, Rijeka i Osijek sa po 40 bodova, dok je na dnu Hrvatski dragovoljac sa samo sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Ri-Fiume< 29.01.2022.

    evo i u naslovovu se spominje Mišković.....namistija je Miško sve........

  • Ri-Fiume< 29.01.2022.

    A di je naslov da vas Nikola kalinić odkantao.. Potpisao je za neki Američki klub .... Ljubav je to.... do jučer ste tako govorili...

  • nije mi nist' 29.01.2022.

    iz 2 u 1...jedno 25/30 koeficijent....netko je lijepo zaradio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare