Obavijesti

Sport

Komentari 114

Vraća nam se nikad neizvjesniji HNL! Tko će osvojiti naslov?

Vraća nam se nikad neizvjesniji HNL! Tko će osvojiti naslov?
8

Hrvatski prvoligaši vraćaju se ligaškim obavezama. Dvadeseto kolo HT Prve lige otvorit će Istra i Gorica, a završit će derbijem između Dinama i Rijeke...

VIDEO

Nakon više od mjesec dana stanke i transfera koji su promijenili momčadi, vraća nam se nikad uzbudljivija HT Prva liga, a drugi dio sezone službeno će u petak u 18 sati otvoriti Istra i Gorica na Aldo Drosini.

Pokretanje videa...

Sjeverna tribina Maksimira VIDEO
Matjaž Kek za 24sata o Dinamu, Oršiću, Osijeku, Hajduku: 'Evo zašto me fascinira Josip Drmić'
Matjaž Kek za 24sata o Dinamu, Oršiću, Osijeku, Hajduku:  'Evo zašto me fascinira Josip Drmić'

Tri su momčadi na vrhu tablice sa 40 bodova (Dinamo, Rijeka i Osijek), dok je Hajduk na pet bodova manje, uz utakmicu manje, kao i vodeći 'modri', koji s Riječanima na Maksimiru zatvaraju 21. kolo. Dinamovci će biti posebno 'napaljeni' budući da ove sezone Rijeku nisu uspjeli dobiti, i to iz tri pokušaja! U HNL-u je dvaput bilo 3-3, a u četvrtfinalu Kupa slavila je Rijeka s 3-1.

Ipak, bit će zanimljivo vidjeti što je Nenad Bjelica pripremio za nastavak sezone sa zvučnim pojačanjima Marinom Leovcem i Mijom Caktašem, ali i kako će momčad reagirati bez Petra Bočkaja, koji je posljednje četiri i pol godine bio nositelj igre Osječana, a koji je potpisao za Dinamo.

Zagreb: Prijateljska utakmica GNK Dinamo - SK Sturm Graz

Saga oko Marina Jakoliša još nije ni izbliza gotova, Šibenčani su ga htjeli zadržati, nabavili novac, no Hajduk ga je odlučio vratiti, ali samo kako bi ga prodao negdje drugdje. Spominjala se Italija, nova je opcija Kina. Upravo će se te dvije momčadi susresti u 20, kolu, a Šibenčani će biti bez igrača koji je zabio više od trećine (10/29) njihovih golova u ovoj sezoni.

Hajduk se još želi pojačati: 'Bili' žele vratiti Dinu Mikanovića
Hajduk se još želi pojačati: 'Bili' žele vratiti Dinu Mikanovića

Dinamo je Osijeku 'oteo' Bočkaja, Osječani su doveli bivšeg hajdukovca Caktaša, a Hajduk? Splićani, navodno, i dalje rade na transferu mladog Portugalca Carra iz Benfice. Dambrauskasovi izabranici nisu posebno oduševili na pripremama, no tek sad slijedi ono 'pravo'.

Zagreb:  Hajduk i Lokomotiva odigrali 3:3 uz dva autogola Hajduka

Zagrepčani će prvu veću 'gužvu' u rasporedu imati sredinom veljače kada gostuju kod Seville, a samo dva dana kasnije igraju s Lokomotivom. Ipak, problematičnije zvuči situacija oko uzvrata (24. veljače) budući da samo dva dana kasnije dinamovci gostuju u Gradskom vrtu kod izravnog konkurenta za naslov.

Čelnik Seville uoči Dinama: Cilj nam je osvajanje Europske lige
Čelnik Seville uoči Dinama: Cilj nam je osvajanje Europske lige

Dok se Dinamo brine o europskim ispitima, ždrijeb SuperSport Hrvatskog kupa spojio je Rijeku i Osijek (9. ožujka) , odnosno Hajduk i Goricu (2. ožujka).

Hrvatski prvoligaši tako se ovog vikenda službeno vraćaju obavezama, iako je moguće da će doći do novih promjena u momčadi budući da transfer rok u Hrvatskoj traje do 15. veljače. Daljinski u ruke i uživajmo u najneizvjesnijoj sezoni HNL-a ikada u kojoj se čak četiri kluba bore za naslov prvaka.

Raspored utakmica 21. kola HT Prve lige

  • Istra - Gorica (18, petak)
  • Osijek - Slaven Belupo (15, subota)
  • Šibenik - Hajduk (17.05, subota)
  • Lokomotiva - Hrvatski dragovoljac (15, nedjelja)
  • Dinamo - Rijeka (17.30, nedjelja)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu

Preminuo je 18-mjesečni sin Francisa Ngannoua. 'Dozivao sam ga, ali mi ne odgovara...'
TRAGEDIJA U OBITELJI SLAVNOG BORCA

Preminuo je 18-mjesečni sin Francisa Ngannoua. 'Dozivao sam ga, ali mi ne odgovara...'

Prerano za odlazak, ali ipak ga nema. Moj mali dječak, moj prijatelj, moj partner Kobe bio je pun života i radosti. Sada leži bez života, napisao je Ngannou
Turska senzacija u Realu: 'Luku Modrića ne mogu zvati imenom, obitelj me nije tako učila...'
PUN JE POŠTOVANJA

Turska senzacija u Realu: 'Luku Modrića ne mogu zvati imenom, obitelj me nije tako učila...'

Za njegove usluge ozbiljno je bila zainteresirana i Barcelona, koja je u njemu vidjela dugoročni projekt koji je bio u skladu s njihovom financijskom situacijom