To je to što me zanima!

Vrijednost Hajduka porasla šest milijuna eura, a Livaji 150 posto

U top 5 najskupljih igrača Hajduka je i dalje Stipe Biuk (19) koji je na 4.5 milijuna eura kao i prošle sezone, dok je na petom mjestu Lukas Grgić (26) koji vrijedi 1.5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Kad je stigao u HajdukMarko Livaja (28) je prema Transfermarktu vrijedio tri milijuna eura, a nakon nešto više od godine dana je eminentni portal procijenio vrijednost Hajdukove zvijezde na sedam i pol milijuna eura. Najveća mu je to tržišna vrijednost u karijeri, a cijena mu je porasla za nevjerojatnih 150 posto.

PRIJE GODINU DANA Dan kada je euforija zavladala oko Hajduka: Livaja ostaje!

Nakon drugog mjesta u domaćem prvenstvu i osvajanja Hrvatskog kupa vrijednost 'bilih' porasla je s 38 milijuna eura na 44.48 milijuna, a to je povijesni rekord. Najveći dio su osim Livaje u tome imali i Filip Krovinović (26) i Lukas Grgić (26). Krovinović je stigao iz Benfice za 1.5 milijuna eura, a godinu dana kasnije vrijedi pet milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, to mu nije najviše u karijeri jer je prije tri godine u Benfici vrijedio sedam milijuna eura. On je drugi najskuplji nogometaš 'bilih', a treći je, bez obzira na slabiju sezonu, Stipe Biuk (19) procijenjen je na 4.5 milijuna eura, dok je iza njega lijevi bek iza kojeg je vrhunska sezone u novom klubu, Dario Melnjak (29) kojem je od dolaska vrijednost porasla s dva na dva i pol milijuna eura.

U top pet su još Jan Mlakar (23) na četvrtom mjestu s 2.3 milijuna eura, ali njegova je vrijednost pala s tri milijuna. Tu je još i Lukas Grgić (26) kojeg su 'bili' doveli iz LASK-a za 100 tisuća eura, tad mu je procijenjena vrijednost bila 800 tisuća eura, a sad Grgić vrijedi 1.5 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Jogurtaši 10.06.2022.

    Hajdug je postal kao Gorica ili Slaven. Ono...kada se osvajanje hr. kupa pretvara u golemo čudo i euforiju. Posebice 2. mjesto hnla, pa niti Inter se nije toliko veselio kada je to osvojio. Uglavnom hajdug je posato mali nebitni klubić koji će se iskoro nažalost raspasti i propasti. Meni je toga jako žao ali propast mu ne gine.

  • Dinamo iznad svih ! 10.06.2022.

    Znaci ajdug vrijedi ko Dinamova cistacica?

  • markoantonije 10.06.2022.

    Dinamo iznad svih !...znači brineš se za Hajdukovu lovu,dok iz dinama maminjo godinama izvlači lovu i to ti je tebi i takvima kao ti(Josip HDZ,i ostali kokošari) ok,pa ajde molim te,da ne spominju Hajduk kako bi dan preživija...pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare