To je to što me zanima!

Vrsaljko otkrio najemotivniji trenutak u dresu reprezentacije

Teško je izabrati trenutak. Hrvatska reprezentacija nije trenutak, to je jedna obveza, odgovornost i emocija koja traje već punih 16 godina, kazao je Vrsaljko, ali se na kraju ipak odlučio
Vidi originalni članak

Nakon jedanaest i pol godina i (samo) 52 utakmice u dresu hrvatske reprezentacije, Šime Vrsaljko oprostio se od iste. Kako kaže, tako je najpoštenije prema reprezentaciji, suigračima i izborniku Daliću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrsaljko se dirljivim pismom u petak obratio hrvatskoj sportskoj javnosti, a kasnije za RTL otkrio koji mu je najemotivniji trenutak u dresu reprezentacije.

- Teško je izabrati trenutak. Hrvatska reprezentacija nije trenutak, to je jedna obveza, odgovornost i emocija koja traje već punih 16 godina. To me prati od U14 reprezentacije pa do danas. To je jedno iskustvo i priča koja traje. Ali kada bih morao izabrati to je definitivno pobjeda protiv Engleske i plasman u finale Svjetskog prvenstva - kazao je Vrsaljko pa nastavio:

SASVIM OTVORENI ŠIME Vrsaljko otkrio kako je nastala snimka 'la pa-pa', ali i kakve je sve torture prolazio u domu... VELIKI PRIJATELJI Emotivni Lovren: Šime, tužan sam, ali shvaćam te. No ti si se trebao umiroviti nakon mene

- Bilo je puno, previše lijepih trenutaka. Taj doček koji je uslijedio i sve ostalo je posljedica trenutka kada smo ušli u finale Svjetskog prvenstva. To je više od ispunjenja dječačkih snova, Bog mi je dao i više nego što sam tražio i sad bi bilo nezahvalno da idem trenutak po trenutak. Dočeci u Zagrebu i Zadru su nešto nezaboravno.

Nije teško zaključiti zašto je baš taj trenutak najemotivniji za Šimu. Tada je bio jedan od najzaslužnijih za povijesni rezultat nakon kojeg smo prvi put u svojim životima mogli reći: "Hrvatska je u finalu svjetskog prvenstva!". Kako je samo tu utakmicu odigrao... a kao 'šlag na tortu' je na isteku 68. minute fantastično ubacio za Perišića koji je nevjerojatnim golom izjednačio rezultat i odveo utakmicu u produžetke, a dalje svi znamo što se dogodilo.

OPROSTIO SE OD VATRENIH Kako je Šime postao hrvatski idol i nasmijavao naciju do suza

POGLEDAJTE KAKO SU PROLAZNICI REAGIRALI NA DRES ZA SP: 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • muke mi ježove 27.08.2022.

    Hvala i svako ti dobro u daljnjem životu

  • 27.08.2022.

    Nikad neću zaboraviti obranu Vrsaljka sa gol crte na Poljudu,jedna od najboljih parada ikad viđena,svi su je vidjeli osim suca Bebeka ili Marića,nisam siguran. Najbolji golman daleko 💪💪💪

  • Jopazg 27.08.2022.

    Sime,nikad se nece zaboravit da si igrao 2018. A ovi dusebriznici mogu samo nastavit lajat na mjesec🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare