To je to što me zanima!

'Vruća Sneki' slavi otkaz treneru Crvene zvezde: Krivi poziv, šefe!

Barak Bakhar nakon poraza od Partizana ekspresno je smijenjen, a ljetos je s gola maknuo Milana Borjana, nakon čega je otišao u Slovačku. Vijest o otkazu jedva je dočekala supruga Snežana
Vidi originalni članak

Poraz u gostima kod velikog rivala Partizana u "večitom derbiju" u srijedu (2-1) stajao je posla trenera Crvene zvezde Baraka Bakhara (44).

Izraelac je dobio otkaz nakon sedam mjeseci na klupi, u zadnjem jesenskom kolu prepustio je prvo mjesto na ljestvici upravo Partizanu koji bježi bod. U Ligi prvaka je uzeo bod u jakoj skupini s Manchester Cityjem, Leipzigom i Young Boysima.

- Hoću li ostati na klupi? Pričekajmo s analizom pa ćemo vidjeti - govorio je Bakhar nakon utakmice dok su mu u klubu već našli zamjenu, Vladana Milojevića (53) koji se vraća nakon četiri godine.

- Nismo ostvarili zadane ciljeve.Epilog je konvencionalni raskid ugovora s Baharom. Tako to biva u nogometu, kad nema nema rezultata, trener prvi plaća ceh - rekao je Zvezdan Terzić na konferenciji za novinare.

Bakharovu otkazu posebno se veselila Snežana Borjan, supruga Zvezdina golmana na posudbi u Slovan Bratislavi Milana Borjana (36), kanadskog reprezentativca rođenog u Kninu.

"Gledamo derbi...", objavila je "Vruća Sneki", kako je zovu, na početku utakmice uz fotografiju Milana i sina negdje na odmoru nakon kraja polusezone u Slovačkoj.

A kad je stigla vijest o smjeni, još se jednom oglasila i zamjerila mu što je njena supruga ljetos maknuo s gola, a postavio sunarodnjaka Omrija Glazera.

"Nije važno što si mi uništio nekoliko dana odmora u Parizu, ali je važno da si uništio snove mnogih navijača Crvene zvezde. Krivi poziv, šefe!!!", napisala je Snežana Borjan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snezana Borjan (@snezanafi)

Idi na 24sata

Komentari 23

  • DadoDavor 21.12.2023.

    Kad će nova sezona srpskog nogometnog realitija Menjam ženu?

  • q12122r 21.12.2023.

    Je ga je primala sneki u Dubaiu.auuu

  • nori 🖖 21.12.2023.

    Habijan ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare