To je to što me zanima!

Vuče avion, diže devu, čovjeka drži u zubima, a sad će u ring s iranskim gorostasom Hulkom

Nadam se da on neće odustati od borbe kao ta kukavica. Bori se, potpiši ugovor i gdje god da želiš, borit ćemo se, poručio je Sajib Gharibi (30) poznatiji kao 'iranski Hulk'
Vidi originalni članak

Kad sam ga gurnuo na sučeljavanju, shvatio sam koliko je slabiji od mene. A ne želim se boriti s osobom koja bi nakon svega mogla imati problema s psihom, a čak i dići ruku na sebe, rekao je 'najstrašniji čovjek na svijetu' Martyn Ford (39) nakon što se povukao iz boksačkog meča protiv 'iranskog Hulka'.

Taj je meč ogromnih teškaša propao, a spomenuti Sajib Gharibi (30) razočarao se jer se dugo pripremao za okršaj i, barem po njegovim riječima, bio je spreman.

- Mjesecima sam odvojen od obitelji i došao sam se boriti, a ne da skupljati followere na Instagramu. Nisam tu zbog slave, imao sam je i ranije i ne treba mi - rekao je Hulk.

JOŠ ČEKA DEBI Ipak se neće tući: Otkazali meč iranskog Hulka i strašnog Forda

I nije dugo čekao jer je već pronašao novog protivnika. Riječ je o kazakstanskom 'Titanu' koji slovi za jednog od najjačih ljudi u svojoj državi. 

- Nadam se da on neće odustati od borbe kao ta kukavica. Bori se, potpiši ugovor i gdje god da želiš, borit ćemo se - jasan je Iranac.

Titan vuče avion, diže devu, zubima drži u zraku čovjeka koji sjedi na stolici, ali pitanje je što obojica mogu u ringu. Vjerojatno ne trebamo očekivati vatromet ili neki gledljiv okršaj, ali novi freak show je na putu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • japanokinezjapano 14.05.2022.

    Ja bi u ring sa obojicom ali da mi vezu jednu ruku, namlatio bi ih zajedno da bi im pola bilo dosta.

  • CagliostroCatuso 12.05.2022.

    Iranac je patuljak, izfotošopiran do bola, na slikama izgleda gromada a pored Forda je izgledo ko curica.. odletio ko list na vjetru od poguranca 😂😂Lik je komedija žešća..

  • Zagorov_pajdo_Chico 12.05.2022.

    ovaj iranac kad je stao pored Martina Forda ko curica, ovi ga odgurnio ko bebu, očito photoshop čuda radi, a i ovaj novi će mu dat

Komentiraj...
Vidi sve komentare