To je to što me zanima!

Vukušić srušio Maribor: Skender i Olimpija na korak do naslova!

Bio je to dvoboj dvaju bivših stručnjaka HNL-a: Osijekov Dino Skender u Olimpiji s jedne i Goričin Sergej Jakirović u Mariboru s druge strane. Veliki derbi odlučio je bivši hajdukovac Ante Vukušić
Vidi originalni članak

Olimpija je u velikom derbiju 30. kola slovenske Prve Lige golom Ante Vukušića srušila najvećeg rivala za titulu Maribor (1-0) te mu tako pobjegla na četiri boda šest kola prije kraja! Bio je to ključan izravni derbi koji bi mogao odlučiti konačnog prvaka.

U LJUBLJANI Hrvatski derbi za naslov prvaka u Sloveniji: Skender još ima bod više, a Jakirović je sad u naletu

Bio je to ujedno i dvoboj dvaju bivših stručnjaka HNL-a: Osijekov Dino Skender u Olimpiji s jedne i Goričin Sergej Jakirović u Mariboru s druge strane. Veliki derbi odlučio je bivši igrač Hajduka Ante Vukušić u 59. minuti.

I premda je Maribor u Ljubljanu stigao u znatno boljoj formi budući da je Olimpija uspjela prosuti sedam bodova prednosti ispred glavnog konkurenta, na kraju je Olimpija slavila i zakoračila prema naslovu slovenskog prvaka.

Prvih sat vremena gost je bio bolji i stvori je niz prilika među kojima je Olimpiju spašavala i prečka. Vukao je Maribor i napadao, no u 59. minuti bivši dinamovac Endri Cekici povukao je kontru, poslužio Vukušića, koji je majstorski pogodio drugi kut i Olimpija je povela.

Olimpija se probudila na trenutak, no nastavak je donio opsadu gola domaćina pogotovo nakon što je u 80. minuti, poslije drugog žutog kartona Jurčevića, ostao s desetoricom.

Ipak, Olimpija je uspjela izdržati sve nalete i na koncu odnijeti vrijedna tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Trump Jong Un 29.06.2020.

    Hrvat presudio Mariboru, kako li je @EU Janezu, @Balkanskoj Hrvatini,@Mađarskoj Ini, @Haškom Robijašu ... sad , Janez javi se ?

  • 29.06.2020.

    Olimpija katastrofa,2 udarca na gol,a igrali kod kuće.....realno Maribor je trebao dobiti 2:0 i puno je bolja ekipa i razbili su ih u svim segmentima,nažalost broje se samo golovi ...mislim da će Maribor biti prvak,a što će se i vidjeti u preostalim utakmicama do kraja.

  • plafon123 29.06.2020.

    Vukusica vratite, ne dovodit neke Jaire i mlade "nade" jakolise..

Komentiraj...
Vidi sve komentare