To je to što me zanima!

Vušković zaigrao nakon više od četiri mjeseca, Hajdukovi juniori gubili pa slavili u Vinkovcima

Vušković nije igrao utakmicu od 28. svibnja i susreta sa Šibenikom, ali je nakon prodaje u Spurse priključen juniorima, za koje je posljednji put igrao u finalu Lige prvaka mladih u travnju
Vidi originalni članak

Nakon više od četiri mjeseca, Luka Vušković (16) zaigrao je nogometnu utakmicu. Hajdukov talent odigrao je svih 90 minuta u pobjedi 3-1 juniora 'bilih' na gostovanju u Vinkovcima protiv Cibalije.

Podsjetimo, Hajduk Tottenham  u ponedjeljak su sve dogovorili oko transfera Luke Vuškovića (16) iz splitskog u londonski klub. Stoper 'bilih' pridružit će se Spursima 2025. godine, kada će navršiti 18 godina, a u Hajduku će ostati najmanje do zime.

BIJELI REKORDERI Vušković na vrhu! Ovo je deset najskupljih transfera Hajduka POPULARNOST KLUBOVA Hajduk ima više članova nego Dinamo, Zvezda i Partizan skupa te je u top 15 na svijetu!

Vušković nije igrao utakmicu od 28. svibnja i susreta sa Šibenikom, ali je nakon prodaje u Spurse priključen juniorima, za koje je posljednji put, prije utakmice s Cibalijom, igrao u finalu Lige prvaka mladih protiv AZ-a.

- Pomalo, treba ga dizati, vraćati i to je to. Nastojat ćemo da odigra neke minute s juniorima pa ćemo vidjeti kako dalje - obrazložio je Leko uoči derbija s Dinamom.

LUKA POTPISAO ZA TOTTENHAM Vušković srušio svjetski rekord! 'Bio sam svjestan tko me želi i nastojao ostati čvrsto na zemlji'

Ivan Malovan zabio je za vodstvo Cibalije u 28. minuti, ali Hajduk je okrenuo susret u svoju korist u drugom poluvremenu. Duje Reić zabio je golove u 56. i 71. minuti za preokret, a pobjedu 'bilih tića' potvrdio je Mateo Bačić u 77. minuti.

Hajdukovi juniori nakon osam kola imaju 19 bodova, a Cibalia sedam. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivan Subasic 30.09.2023.

    HŽV 💙 ❤️

  • Lola Slavonska 30.09.2023.

    Ako Vukšić ne ode još ove godine što dalje od tuge sa juga gotova mu je karijera

Komentiraj...
Vidi sve komentare