To je to što me zanima!

White otkrio: Poraz ili pobjeda, Miočić će se boriti s Ngannouom

Bilo bi teško ignorirati Stipu. Govorimo da je pred njim meč koji će odrediti najvećeg teškaša u povijesti pa bi stoga bilo ludo reći da nije dovoljno dobar da sudjeluje u novom meču za titulu, rekao je White
Vidi originalni članak

MMA borca hrvatskih korijena Stipu Miočića čeka treća borba protiv Daniela Cormiera, a neovisno o njoj, njegov sljedeći protivnik - već je poznat!

ŽIVOTNE PRIČE Miočić vs. Cormier: Iz razrušenih djetinjstava do teškaških titula

To je otkrio predsjednik UFC-a Dana White. Rekao je kako Stipu neovisno o rezultatu meča očekuje meč za titulu s Francisom Ngannouom! Jedino pitanje je hoće li se Stipe boriti kao branitelj pojasa ili će se boriti za upražnjenu titulu.

UFC 252 SUČELJAVANJE Miočić vs Cormier, pobjednik će postati - najbolji svih vremena!

- Bilo bi teško ignorirati Stipu. Govorimo da je pred njim meč koji će odrediti najvećeg teškaša u povijesti pa bi stoga bilo ludo reći da nije dovoljno dobar da sudjeluje u novom meču za titulu - izjavio je White, prenosi FightSite.

PODRŠKA MU JE Ljubavna priča Stipe Miočića i Ryan Marie: 'Posrećilo mi se s njom, uvijek je tu uz mene...'

Iako se spominjala i borba s Jonom Jonesom, teško je ovakav rasplet događaja nazvati iznenađenjem. Ngannou je četiri uzastopna nokauta u prvoj rundi zaslužio borbu ove razine u svakom slučaju:

AJMO, STIPE Stipe Miočić u Las Vegas ide po obranu pojasa i milijun dolara

- Francis je idući na redu. No, vidjet ćemo što će se sve dogoditi u meču koji dolazi. Ali, da, Francis je taj - potvrdio je predsjednik UFC-a.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Korona.Ekspres 16.08.2020.

    Stipe mora ultra gadno razbiti i izmasakrirati debeljka kako bi utjerao strah u kosti Kameruncu na steroidima. Smatram kako nije fer što je sudac pre rano zaustavio meč u drugoj borbi. Podli debeljko koji uopće ne spada u tešku kategoriju, još se dolje držao jer da ga nije spasio sudac, do ove šugave trilogije nikada ne bi ni došlo.

  • brico2 16.08.2020.

    Nakon pobjede nad DC-om , Stipe se triba lagano umirovit, sve drugo je nerazumno. Mislim da nema više šta dokazivati.

  • crni106 16.08.2020.

    Samo da Stipica danas dobije.ostalo ce sjest na svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare