Obavijesti

Sport

Komentari 55

Stipe Miočić u Las Vegas ide po obranu pojasa i milijun dolara

Stipe Miočić u Las Vegas ide po obranu pojasa i milijun dolara
1

Nakon prve dvije borbe, teško da će jedan drugog rano nokautirati, čvrste su to brade. U prošlom je meču Cormiera umor koštao jer nije imao odgovor na Stipinu novu taktiku, smatra Ivan Erslan, hrvatski MMA borac

VIDEO

Oba imaju velike šanse za nokaut, a ako bi borba išla do sudačke odluke, tu ipak veće šanse ima Cormier, dok Miočiću dajem prednost za nokaut. Nadam se da će biti ovo potonje, a da se kladim, stavio bih novac na to da će Miočić pobijediti na sličan način kao u drugome meču. Nokautom, ali ne na početku borbe nego u trećoj ili četvrtoj rundi, govori nam najveća hrvatska nada poluteške kategorije Ivan Erslan (28).

Sve svjetske kladionice smatraju da su šanse 50-50. Svi svjetski borci kažu 50-50. Koga god pitate, reći će vam isto - 50-50.

POGLEDAJTE VIDEO: Erslanov trening i sparing s Rakićem

- Nitko na svijetu ne može prognozirati taj meč i sa sigurnošću reći Stipe će pobijediti ili Cormier će pobijediti. Šanse su 50-50. Nakon prve dvije borbe, teško da će jedan drugog rano nokautirati, čvrste su to brade. U prošlom je meču Cormiera umor koštao pobjede jer nije imao odgovor na Stipinu novu taktiku te će sad fizička priprema biti veoma važna - objašnjava nam Ivan Erslan navodeći razlog prošlog poraza Cormiera.

- Kad si Cormier i svjetski prvak, odnosno kad si na tom nivou na kojem je on, misliš da vidiš bolje od ljudi izvan kaveza. Ipak, oni su hladnije glave, mirno sagledaju situaciju i znaju što reći, a on je išao po svome i kao da je to odradio na autopilotu, što ga je na kraju i koštalo. Počeo se upuštati u razmjene, išao pokazati da je bolji i u boksu, a da je poslušao kut i odlučio se za hrvanje, vjerojatno bi i obranio titulu i slavio odlukom sudaca..

POGLEDAJTE VIDEO: Erslan nokautirao Hajrovića

Pokretanje videa...

Pogledajte brutalan nokaut Ivana Erslana | FNC 3 05:44

Stipe će za nastup dobiti 750.000 dolara, a bonus su dogovarali u tajnosti. Pretpostavlja se da je riječ o 250.000 dolara, kako bi za pobjedu, osim pojasa, Stipe dobio okruglih milijun dolara.

FILE PHOTO: Mixed Martial Arts - UFC Fight Night - Stipe Miocic v Fabricio Werdum

Erslan se priprema za napad na pojas u poluteškoj.

Vatrogasac i šampion: Oduzme pojas Werdumu, dobije pljesak 45.000 Brazilaca pa čisti WC
Vatrogasac i šampion: Oduzme pojas Werdumu, dobije pljesak 45.000 Brazilaca pa čisti WC

Budući izazivač za pojas poluteške kategorije u KSW-u trenutno pomaže UFC-ovoj zvijezdi Aleksandru 'Rocketu' Rakiću (28) koji se u zagrebačkom ATT-u nakon poraza protiv Volkana Oezdemira (30) sprema za ulazak u oktogon protiv Anthonyja 'Lionhearta' Smitha (32), bivšeg izazivača za pojas prvaka poluteške kategorije.

- Svi u dvorani navijamo za Miočića, ali mislimo da su im šanse jednake. Jedva čekam nedjelju i taj meč. Doduše, nismo 100% jer 'Croata' navija za Cormiera, kao on je hrvač i malo su deblji pa kao navija za 'svog'. A ništa, morat ćemo mu dati nogom u guzicu - našalio se za kraj Ivan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu