Obavijesti

Sport

Komentari 55

Stipe Miočić u Las Vegas ide po obranu pojasa i milijun dolara

Stipe Miočić u Las Vegas ide po obranu pojasa i milijun dolara
1

Nakon prve dvije borbe, teško da će jedan drugog rano nokautirati, čvrste su to brade. U prošlom je meču Cormiera umor koštao jer nije imao odgovor na Stipinu novu taktiku, smatra Ivan Erslan, hrvatski MMA borac

VIDEO

Oba imaju velike šanse za nokaut, a ako bi borba išla do sudačke odluke, tu ipak veće šanse ima Cormier, dok Miočiću dajem prednost za nokaut. Nadam se da će biti ovo potonje, a da se kladim, stavio bih novac na to da će Miočić pobijediti na sličan način kao u drugome meču. Nokautom, ali ne na početku borbe nego u trećoj ili četvrtoj rundi, govori nam najveća hrvatska nada poluteške kategorije Ivan Erslan (28).

Sve svjetske kladionice smatraju da su šanse 50-50. Svi svjetski borci kažu 50-50. Koga god pitate, reći će vam isto - 50-50.

POGLEDAJTE VIDEO: Erslanov trening i sparing s Rakićem

- Nitko na svijetu ne može prognozirati taj meč i sa sigurnošću reći Stipe će pobijediti ili Cormier će pobijediti. Šanse su 50-50. Nakon prve dvije borbe, teško da će jedan drugog rano nokautirati, čvrste su to brade. U prošlom je meču Cormiera umor koštao pobjede jer nije imao odgovor na Stipinu novu taktiku te će sad fizička priprema biti veoma važna - objašnjava nam Ivan Erslan navodeći razlog prošlog poraza Cormiera.

- Kad si Cormier i svjetski prvak, odnosno kad si na tom nivou na kojem je on, misliš da vidiš bolje od ljudi izvan kaveza. Ipak, oni su hladnije glave, mirno sagledaju situaciju i znaju što reći, a on je išao po svome i kao da je to odradio na autopilotu, što ga je na kraju i koštalo. Počeo se upuštati u razmjene, išao pokazati da je bolji i u boksu, a da je poslušao kut i odlučio se za hrvanje, vjerojatno bi i obranio titulu i slavio odlukom sudaca..

POGLEDAJTE VIDEO: Erslan nokautirao Hajrovića

Pokretanje videa...

Pogledajte brutalan nokaut Ivana Erslana | FNC 3 05:44

Stipe će za nastup dobiti 750.000 dolara, a bonus su dogovarali u tajnosti. Pretpostavlja se da je riječ o 250.000 dolara, kako bi za pobjedu, osim pojasa, Stipe dobio okruglih milijun dolara.

FILE PHOTO: Mixed Martial Arts - UFC Fight Night - Stipe Miocic v Fabricio Werdum

Erslan se priprema za napad na pojas u poluteškoj.

Vatrogasac i šampion: Oduzme pojas Werdumu, dobije pljesak 45.000 Brazilaca pa čisti WC
Vatrogasac i šampion: Oduzme pojas Werdumu, dobije pljesak 45.000 Brazilaca pa čisti WC

Budući izazivač za pojas poluteške kategorije u KSW-u trenutno pomaže UFC-ovoj zvijezdi Aleksandru 'Rocketu' Rakiću (28) koji se u zagrebačkom ATT-u nakon poraza protiv Volkana Oezdemira (30) sprema za ulazak u oktogon protiv Anthonyja 'Lionhearta' Smitha (32), bivšeg izazivača za pojas prvaka poluteške kategorije.

- Svi u dvorani navijamo za Miočića, ali mislimo da su im šanse jednake. Jedva čekam nedjelju i taj meč. Doduše, nismo 100% jer 'Croata' navija za Cormiera, kao on je hrvač i malo su deblji pa kao navija za 'svog'. A ništa, morat ćemo mu dati nogom u guzicu - našalio se za kraj Ivan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili