To je to što me zanima!

Wilderov menadžer demantirao napise: 'Borit će se u prosincu!'

Engleskim medijima u nedjelju ujutro počela je kružiti informacija da je zadnja borba trilogije između Furyja i Wildera odgođena, no Wilderov menadžer je odbacio takve navode - bore se u prosincu
Vidi originalni članak

Iako su neki engleski mediji u nedjelju rano ujutro javili kako je treća borba između Deontaya Wildera i Tysona Furyja otpala, jedan od Wilderovih menadžera ubrzo je opovrgnuo to za SkySports!

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson Fury o Filipu Hrgoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Treća borba između dvojca trebala se održati 19. prosinca u Las Vegasu, ali Englezi su javljali kako je istekla klauzula u ugovoru između dvojca koja omogućuje Wilderu da traži treću borbu. Wilder je izgubio WBC pojas porazom od Furyja u veljači, ali dobiti će priliku revanširati se, datum i lokacija borbe još nisu poznati.

'EL ANIMAL' PREMA VRHU Velika pohvala Tysona Furyja: 'Hrga će postati svjetski prvak'

E, OVO SE OPASNO KUHA... Babić poludio na Hrgovića: J**i se! Ti si sramota! Razbit ću te!

- Ti napisi su krivi, oni se bore u prosincu - demantirao je medijske napise Shelly Finkel, jedan od Wilderovih menadžera.

Inače, mnogi u Furyjevom timu tu treću borbu gledaju samo kao nepotrebnu prepreku uoči borbe s Anthonyjem Joshuom.

Boksački promotor Eddie Hearn prošlog je mjeseca otkrio da je spreman ugovoriti borbu za neosporenog svjetskog prvaka između Joshue i Furyja, ukoliko obojica Britanaca pobjede u svojim sljedećim mečevima.

BRUNO KNJEŽEVIĆ Imamo novog profesionalnog boksača: 'Počeo sam u garaži'

- Iskreno, želja svih nas je borba između Furyja i Joshue - izjavio je Hearn pa dodao:

- Pričat ćemo još o tome, ali prvo ćemo obaviti posao, a to je Kubrat Pulev za Joshuu i Deontay Wilder za Tysona Furyja. Puno toga ovisi o pandemiji, a mi moramo održati boks živim i omogućiti borbe za Anthonyja Joshuu i Tysona Furyja, ali mislim da ćemo sljedeće godine vidjeti u ringu - uvjeren je trenutno najbolji boksački promotor.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.10.2020.

    Da baš su neugodni bili ti "napisi"

Komentiraj...
Vidi sve komentare