To je to što me zanima!

Wozniacki: Prijetili su smrću u Miamiju meni i mojoj obitelji

Ja sam ta koja uvijek podržava navijače u navijanju za svojeg najdražeg igrača, ali kada se prijeđu određene granice, tenis postaje mizeran za oba igrača, poručila je tenisačica
Vidi originalni članak

Danska tenisačica Caroline Wozniacki tvrdi da su njezina obitelj i ona primili prijetnje smrću na Mastersu u Miamiju. Osvajačica Australian Opena iznenađujuće je izgubila u drugom kolu od Monice Puig iz Portorika tijekom kojeg je, kako tvrdi, od gledatelja primila prijetnje smrću.

Njezina protivnica bila je bolja 0-6, 6-4, 6-4, a prava drama nastala je tek kada je Dankinja napustila teren.

- Tijekom sinoćnjeg meča ljudi u publici prijetili su mojoj obitelji, zaželjeli smrt mojoj majci i ocu, nazivali me raznim imenima koje ne mogu ni ponoviti te rekli nećacima mojeg zaručnika (koji imaju 10 godina) da sjednu i da je*eno zašute. U međuvremenu, zaštitari nisu ništa poduzeli kako bi to spriječili - napisala je razočarana Wozniacki na Twitteru.

- Ja sam ta koja uvijek podržava navijače u navijanju za svojeg najdražeg igrača, ali kada se prijeđu određene granice tenis postaje mizeran za oba igrača.

Wozniacki je prozvala organizatore u Miamiju i poručila im da se ovakve stvari ne smiju događati.

- Nadam se da će Miami Open ovo shvatiti ozbiljno jer ovo je stravičan i grozan primjer budućim generacijama igrača, ali i navijača tenisa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lukaku60cm 25.03.2018.

    i treba, kada puštate da kladioničari popuše tikete i treba vam tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare