Sport

Komentari 5

Wozniacki: Prijetili su smrću u Miamiju meni i mojoj obitelji

Wozniacki: Prijetili su smrću u Miamiju meni i mojoj obitelji

Ja sam ta koja uvijek podržava navijače u navijanju za svojeg najdražeg igrača, ali kada se prijeđu određene granice, tenis postaje mizeran za oba igrača, poručila je tenisačica

Danska tenisačica Caroline Wozniacki tvrdi da su njezina obitelj i ona primili prijetnje smrću na Mastersu u Miamiju. Osvajačica Australian Opena iznenađujuće je izgubila u drugom kolu od Monice Puig iz Portorika tijekom kojeg je, kako tvrdi, od gledatelja primila prijetnje smrću.

Njezina protivnica bila je bolja 0-6, 6-4, 6-4, a prava drama nastala je tek kada je Dankinja napustila teren.

- Tijekom sinoćnjeg meča ljudi u publici prijetili su mojoj obitelji, zaželjeli smrt mojoj majci i ocu, nazivali me raznim imenima koje ne mogu ni ponoviti te rekli nećacima mojeg zaručnika (koji imaju 10 godina) da sjednu i da je*eno zašute. U međuvremenu, zaštitari nisu ništa poduzeli kako bi to spriječili - napisala je razočarana Wozniacki na Twitteru.

- Ja sam ta koja uvijek podržava navijače u navijanju za svojeg najdražeg igrača, ali kada se prijeđu određene granice tenis postaje mizeran za oba igrača.

Wozniacki je prozvala organizatore u Miamiju i poručila im da se ovakve stvari ne smiju događati.

- Nadam se da će Miami Open ovo shvatiti ozbiljno jer ovo je stravičan i grozan primjer budućim generacijama igrača, ali i navijača tenisa.

Najčitaniji članci