To je to što me zanima!

Youtuber odmah požalio: Dobio ponudu velike zvijezde UFC-a!

'Super Sage' glasi za jednog od najvećih potencijala UFC-a. Ima iznimne fizičke predispozicije, sjajnu tehniku i jednog dana trebao bi biti prvak UFC-a. On je izazvao YouTubera Logana Paula
Vidi originalni članak

Nakon što je odradio multimilijunski boksački meč s YouTuberom KSI-em, Logan Paul poželio je nastupiti u UFC-u "kako bi pokazao svoju hrvačku bazu". To možda i nije bio najbolji potez pošto na odgovor nije dugo čekao. Javio mu se ni manje ni više nego Sage Northcutt.

VIDEO: KSI I LOGAN PAUL Poznati YouTuberi ušli u ring: Šaketali jedan drugog 6 rundi

Radi se o borcu koji trenutno nastupa u velteru premda je dio karijere proveo u lakoj kategoriji. Na kraju je podvukao i odlučio da je kategorija do 77 kilograma ona prava za njega pa je zadnju borbu pobijedio atraktivnim nokautom protiv Zaka Ottowa.

Također, riječ je o borcu koji je UFC-eva velika zvijezda. Vrhunski je atleta, sjajan sportaš, ali prije svega dobar i fino odgojen čovjek. Već od malih nogu pokazivao je nevjerojatne tjelesne sposobnosti pa je već u dobi od sedam godina imao zavidne fizičke predispozicije.

Sage Northcutt danas izgleda ovako.

'Super Sage' glasi za jednog od najvećih potencijala UFC-a baš zbog svojeg fizičkog izgleda. Isklesan je kao neki superheroj pa je njegova ukupna vizura lako pamtljiva.

Kada se na to dodaju i njegova akrobatika, vrhunska tehnika u stojci te činjenica da je 1996. godište, odnosno da ima samo 22 godine, nema sumnje zašto UFC smatra da će jednog dana biti prvak. Na odličnom je putu da to i postane.

Dakle, Super Sage prozvao je Logana Paula.

A Paul se nije dugo mogao suzdržati.

Budući da se radi o amateru i profesionalnom MMA borcu, računica je jasna. Pitanje je samo koliko bi Logan uopće mogao izdržati u kavezu s Northcuttom.

Ali isto tako jasno je da bi obojica iz oktogona izašla s velikim honorarom.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Oscar_24 01.09.2018.

    Izgleda ko Stifler!!!! Original originala!!!

  • Ivica9999 01.09.2018.

    Užas

  • Papatest 01.09.2018.

    Vidi da ni kao dijete nije bio normalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare