Obavijesti

Sport

Komentari 32

Poznati YouTuberi ušli u ring: Šaketali jedan drugog 6 rundi

Poznati YouTuberi ušli u ring: Šaketali jedan drugog 6 rundi
1

Pretplatnički broj dvojca na YouTubeu prelazi 37 milijuna pretplatnika, što im je zagarantiralo veliku gledanost. U broju pregleda premašili su čak i boksački meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera

VIDEO

U večer 25. kolovoza svjetski poznati YouTuberi KSI i Logan Paul priredili su, kako tvrde, najveći internetski događaj u povijesti - boksački meč između njih dvojice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pretplatnički broj dvojca na YouTubeu prelazi 37 milijuna pretplatnika, što im je zagarantiralo veliku gledanost boksačkog obračuna u Manchester Areni. YouTube senzacije KSI i Paul premašili su u broju pregleda čak i spektakularni meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera.

Naime KSI izazvao je svojeg protivnika Paula nakon pobjede nad britanskim kolegom Joe Wellerom, što je Paul prihvatio. A u istoj večeri borili su se i Jake Paul, mlađi brat Logana, te Deji, mlađi brat KSI-a. Jake je slavio nakon pet rundi.

Britanac Deji suprotstavio se iako je imao male šanse te je izdržao pet rundi. Uspio je plasirati nekoliko desnih krošea i Jakeu raskrvariti nos. Kako se meč približavao petoj rundi oba borca prilično su se izmorila, no Jake je isporučio niz udaraca u svojeg britanskog protivnika što mu je donijelo pobjedu.

Kao glavna borba večeri bila su starija braća KSI i Logan Paul, koja je završila bez pobjednika nakon šest rundi. Iako je jedan od sudaca uz ring KSI-a proglasio pobjednikom za jedan bod, druga dva odlučila su da je borba neriješena te se očekuje uzvrat u Los Angelesu u veljači.

KSI je slavio protiv Joea Wellera no ipak nije skupio dovoljno iskustva protiv Amerikanca Logana Paula koji se nikada nije bavio boksom, ali je trenirao hrvanje tijekom srednje škole.

Paul je dominirao prve dvije runde no KSI je svojom izdržljivošću uspio izdržati do šeste runde. Fanovi nisu zadovoljni rezultatom te se vesele drugoj borbi gdje se očekuje pobjednik.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka