To je to što me zanima!

Zadar zadnjim golom u gostima izborio plasman u Treću HNL jug

Zadrani su pred Pašalićem i Subašićem slavili 4-2. Iako je GOŠK zabio dva gola u sudačkoj nadoknadi, Zadar se plasirao u 3. HNL jug
Vidi originalni članak

Zadar je u kvalifikacijama za 3. HNL jug pobijedio GOŠK u Kaštel Gomilici 4-2 te je zbog gola u gostima dospio do treće lige. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci slave naslov prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Uefa je prije tjedan dana donijela povijesnu odluku kojom se ukida gol u gostima dok produžeci i penali ostaju. Nakon više od pola stoljeća, novo pravilo stupit će na snagu od sljedeće sezone. 

Zadar je poveo već nakon prvog kornera, a drugi gol pao je u 18. minuti nakon loše reakcije Maretića koji je loptu pospremio u svoju mrežu te su Zadrani na poluvrijeme otišli s dva gola prednosti. 

ISSAH ABASS Rijeka dovela Ganca iz Mainza, osvojio duplu krunu s Bišćanom

Na početku drugog dijela, Blažević je zabio za 3-0, a za potvrdu ulaska Zadra u treću ligu zabio je Jerbić u 58. minuti. 
Kaštelanima je u tom trenutku trebalo tri gola te su u sudačkoj nadoknadi s igračem manje zabili dva gola. Prvo je zabio Čubrilo, nakon njega Vučemilović-Alegić, ali u konačnici je ukupni rezultat bio 5-5 te je Zadar zbog gola u gostima dospio do treće lige. 

COLE DASILVA Šibenčani doveli beka Leicestera

Na utakmici su bili Mario Pašalić i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić kako bi podržali matične klubove. 

U slučaju neriješenog rezultata nakon dvije utakmice, igrat će se dva produžetka od 15 minuta. Ako ni nakon toga ne bude pobjednika, pucat će se penali. Uefa novim pravilom cilja na atraktivniji nogomet, a ovo povijesno pravilo promijenit će nogomet na koji smo do sada navikli. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pametnijiodtebe 01.07.2021.

    Sta je bilo s bmw-om? 😂

  • lip covik 01.07.2021.

    ajmooooooo Zadre

  • 01.07.2021.

    Bravo Zadre, mafija bila mafija ostala, sramota!! Izgubiti doma 3:1 i jos vam penal fale, da dobiju bolju ponudu doma jer nemaju ambicija u 3.HNL, koliko je kostala utakmica Zadre moj jadni dali jadni, gadi mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare