To je to što me zanima!

Zagrebaši naučili lekciju: Na putu su strašna pojačanja...

Pojačanja s početka sezone nisu bila dovoljno dobra, Vujović je nakon debakla Zagreba najavio promjene 'od ponedjeljka', a prema najavama glavnog menadžera zagrebaša, to će se i ostvariti...
Vidi originalni članak

Trener hrvatskog rukometnog prvaka, RK Zagreba, Veselin Vujović nikako nije zadovoljan izdanjem svoje momčadi. A kako bi i bio kada su njegovi momci ove sezone odigrali daleko ispod razine kluba koji se naziva 'prvakom'. No, našao je Vujo rješenje: 

- Promjene kreću od ponedjeljka! - izjavio je nakon poraza od Celja u zagrebačkoj Areni u osmom kolu Lige prvaka. 

VESELIN VUJOVIĆ 'S ovakvom kvalitetom ćemo se mučiti i u hrvatskoj ligi...'

Glavni menadžer Zagreba, Božidar Jović, potvrdio je i konkretne korake u pokušaju poboljšanja zagrebačke momčadi. Na šuterske pozicije tako dolaze Vujin sunarodnjak Miloš Božović (25) iz Tatabanyje koji bi trebao doći na zimu, dok bi se trebale ispuniti i špekulacije o dovođenju trećeg strijelca Danske lige na popunjavanje pozicije desnog vanjskog gdje u Zagrebu neće imati konkurenciju. 

KRAH "PLINARA" Zagreb najlošiji u Ligi prvaka! Vujo: Promijenio bih 12 igrača

Radi se o Andersu Kraghu Martinusenu (26), danskom rukometašu koji prosječno po utakmici zabija 6,5 golova.

Stižu i domaći dečki.

- Očekujemo dolazak našeg mladog reprezentativca Vlade Matanovića (24) iz Gorenja, a pregovaramo i s Antom Kuduzom (24) kojem je prioritet Njemačka, ali bismo ga mogli nagovoriti da prije toga odigra dvije sezone kod nas - rekao je Jović za Sportske novosti. 

'SVI BI MI 12 DUVNJAKA' Červar: Zagreb mora otići iz Arene, ona nije rukometni dom

Naveo je i da je moguć dolazak Tomislava Kušana (25) iz La Rioje, dok će velika želja Zagrebovih navijača - Josip Šarac, ostati nedosanjani san.

- Jednostavno nam je previše 100.000 odštete i 8.000 eura za njega u ovom trenutku - kratko je rekao Jović.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rvp444 19.11.2019.

    Treba shvatiti da su pravo cudo zagrebovi rezultati zadnjih godina s obzirom na financije. Realnost ih je ipak sustigla, pa zagreb ima najmanji proracun u ligi prvaka i daleko najmanji od klubova u elitnim grupama, klinaca nema, sponzora nema, grad ne moze dati vise i tu smo gdje jesmo. Zagreb treba najmanje jos 1,5 milijuna eura da se moze boriti za prolazak grupe

  • Veliki Meštar sviju hulja 18.11.2019.

    nekad je odgovornost gospodo i na rukovodstvu kluba koji upravlja godinama !

  • klokan_jack 18.11.2019.

    Nažalost prekasno !! Liga prvaka ode ,a seha ligu tako nemogu osvojit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare