To je to što me zanima!

Sjećate se sakupljačice loptica koja je zbunila i velikog Rafu Nadala? Danas ima novi posao

Fernanda Maia Carelli postala je poznata nakon ATP tunira u Rio de Janeiru 2014., a danas radi kao sportska novinarka i komentatorica na kanalu SBT Esporte Rio i na radiju De Primeira Radio MixFM
Vidi originalni članak

Jedna od zapamćenijih scena s ATP turnira u Rio de Janeiru iz 2014. godine bila je ona kada je španjolski tenisač Rafael Nadal (35) jedva susprezao pogled sa sakupljačice loptica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nadal nakon Roland Garrosa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni ljubitelji tenisa tada su se zapitali tko je lijepa djevojka koja je tijekom većeg dijela turnira Nadalu odvlačila pozornost, što su televizijske kamere uhvatile u više navrata. 

Ubrzo se saznalo da se radi o zanosnoj Brazilki Fernandi Carelli koja danas radi kao sportska komentatorica na kanalu SBT Esporte Rio i na radiju De Primeira Radio MixFM te kao najavljivačica na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru. Fernanda najavljuje i utakmice Botafoga, Flamenga i Fluminensea.

Sudeći prema društvenim mrežama, brazilska novinarka danas izgleda fantastično te se nalazi u sretnom braku i u međuvremenu je postala majka dvoje djece, djevojčice Roberte i dječaka Rafe. 

Na Instagramu je prati 133.000 obožavatelja, a u nastavku pogledajte kako Fernanda Maia Carelli izgleda danas:

Idi na 24sata

Komentari 39

  • blatan sokak 02.11.2021.

    Legla s kim je trebala i eto karijere. Isto kao i kod nas

  • 02.11.2021.

    naravno da se sjecam, predivna bila :) ali ovo sad kao da nije ona

  • serem ti se 02.11.2021.

    a kad će filmić?

Komentiraj...
Vidi sve komentare