Sport

Komentari 39

Sjećate se sakupljačice loptica koja je zbunila i velikog Rafu Nadala? Danas ima novi posao

Sjećate se sakupljačice loptica koja je zbunila i velikog Rafu Nadala? Danas ima novi posao

Fernanda Maia Carelli postala je poznata nakon ATP tunira u Rio de Janeiru 2014., a danas radi kao sportska novinarka i komentatorica na kanalu SBT Esporte Rio i na radiju De Primeira Radio MixFM

Jedna od zapamćenijih scena s ATP turnira u Rio de Janeiru iz 2014. godine bila je ona kada je španjolski tenisač Rafael Nadal (35) jedva susprezao pogled sa sakupljačice loptica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nadal nakon Roland Garrosa

Brojni ljubitelji tenisa tada su se zapitali tko je lijepa djevojka koja je tijekom većeg dijela turnira Nadalu odvlačila pozornost, što su televizijske kamere uhvatile u više navrata. 

Ubrzo se saznalo da se radi o zanosnoj Brazilki Fernandi Carelli koja danas radi kao sportska komentatorica na kanalu SBT Esporte Rio i na radiju De Primeira Radio MixFM te kao najavljivačica na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru. Fernanda najavljuje i utakmice Botafoga, Flamenga i Fluminensea.

Sudeći prema društvenim mrežama, brazilska novinarka danas izgleda fantastično te se nalazi u sretnom braku i u međuvremenu je postala majka dvoje djece, djevojčice Roberte i dječaka Rafe. 

Na Instagramu je prati 133.000 obožavatelja, a u nastavku pogledajte kako Fernanda Maia Carelli izgleda danas:

Najčitaniji članci