To je to što me zanima!

Zar vas nije sram: Ronaldo urla na suigrače, Solskjaer sve bliže otkazu. Uprava našla zamjenu!

Po pisanju otočkih medija, uprava Manchester Uniteda više nema strpljenja za Norvežanina. Navodno se i zna kada bi i službeno trebao otkaz...
Vidi originalni članak

Manchester United je u srijedu slavio protiv Atalante s 3-2 u 3. kolu grupne faze Lige prvaka nakon što je na poluvremenu gubio 2-0. 

Cristiano Ronaldo je, navodno, u svlačionici propisno 'oprao' suigrače zbog nedovoljnog zalaganja u prvom dijelu. Opće je poznato da je Portugalac najgori gubitnik.

- Pitao je suigrače je li ih sram i rekao da ovo što oni prikazuju nije način na koji bi Manchester United trebao igrati pred svojim navijačima. Rekao im je da moraju doći do pobjede i da bi, ako ne uspiju, mogli doći u situaciju da ne prođu skupinu - rekao je neimenovani izvor iz Uniteda za Sun.

Crveni vragovi su u nastavku utakmice zaigrali bolje, a gol za pobjedu bio je upravo djelo najboljeg strijelca u povijesti nogometa kojim je, barem privremeno, spasio posao bivšem suigraču, a sada treneru Oleu Gunnaru Solskjaeru.

NIJE GA VIDIO VIDEO Ronaldo slavio pobjedu, a navijač se sjurio prema njemu

Po pisanju otočkih medija, uprava Manchester Uniteda više nema strpljenja za Norvežanina. Navodno se i zna kada bi i službeno trebao otkaz. To bi se trebalo dogoditi uoči zimskog prijelaznog roka kako bi novi trener imao dosta vremena za provođenje nekih svojih ideja.

PREOKRET NA OLD TRAFFORDU 'Ako ćete još kritizirati Ronalda, samo pogledajte ovu utakmicu'

Najveći favorit za preuzimanje klupe 'crvenih vragova' jest talijanski stručnjak Antonio Conte koji je donio Interu prvi naslov talijanskog prvaka nakon 12 godina nakon čega se posvađao s upravom kluba i napustio Giuseppe Meazzu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Kinez_zli 23.10.2021.

    Kakav je Ronaldo karakter dokazao je 2018 kada Modriću nije htio da pruži ruku i kada nije htio da dođe na dodjelu zlatne lopte svom suigraču zbog kojeg je ostvario 90% uspjeha u karijeri. Bez Modrica je u ostalih 15 godina karijere dobio samo jednu zlatnu loptu i osvojio je samo jednu ligu prvaka. Osim toga nikada se nije Modriću izvinuo za sve one gadosti koje je njegova sestra napisala o Modrićevoj zlatnoj lopti. Osim toga proslavio je gol protiv Uniteda 2019 dizanjem dresa i pokazivanjem mišića. I to protiv kluba koji ga je napravio. Džaba svo nogometno umijeće i novac, neke stvari izgleda ne mogu da se nauče.

  • DDDDDDDD 23.10.2021.

    Kakav je ovo nacin pisanja clanka? Znamo kakav je Ronaldo, ali si ne mozete dopustiti napisati takvu stvar.

  • 23.10.2021.

    ronaldo smije što poželi 🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare