To je to što me zanima!

Zašto je Bjelica nervozan? Sad napada i klubove, ne samo suce

I dok su neki uvjereni da su suci trebali ponoviti Murićev penal jer u trenutku udarca dva su Osijekova igrača već bila u šesnaestercu, iz tunela nakon utakmice procurila je snimka ljutitog Bjelice...
Vidi originalni članak

 Zadovoljan sam igrom, derbi je bio jako dobar, kao i prošli s Dinamom. Prava promocija hrvatskog nogometa. Iako je suparnik imao penal, mi smo imali više šansi, više toga se događalo pred Nevistićem. Rijeka se u finišu odlučila čuvati bod, mi smo išli po još dva. Dat ćemo sve od sebe pa vidjeti gdje će nas to dovesti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 283

  • 29.04.2021.

    Po jezikoslovcu bjelici Osijek je već mađarski prvak

  • franjc pavlov 28.04.2021.

    Bjelica je trenirao klubove u EU, dok su ostali trenirali po Emiratima. Pametnom dovoljno.

  • 28.04.2021.

    Zašto su se ovi purgerčići ovoliko uspizd*li u komentarima? Samo njih se čuje, ali uvijek je ovako, samo njih se čuje i samo oni buču i muču. Ali zašto? Da su bar pametni, pa da možeš pročitati neki suvisli komentar, nego samo trkeljanje. Ili su ovo samo djeca kojima je završila on line nastava, pa su skinuli ručnik s glave i sad ovdje lupetaju bez veze. Ostavite Bjelicu na miru, da ste normalan klub kao što niste, onda biste znali cijeniti i zadržati pravog stručnjaka. Bit će on prvak s Osijekom i gledat ćete mu u leđa, prije ili kasnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare