To je to što me zanima!

Zajec i Barišić ipak nisu zajedno gledali Dinamo i PAOK. Evo tko je sve došao u svečanu ložu...

Iako su prema prvotnim informacijama kandidati za predsjednika Dinama, Velimir Zajec i Mirko Barišić skupa trebali gledati utakmicu, to se na kraju nije dogodilo
Vidi originalni članak

Velimir Zajec prošle je subote odnio uvjerljivu pobjedu u prvom krugu za skupštinu Dinama. Više od sedam tisuća članova, točnije 54,6 posto od 13.025 članova kluba, glasovalo je u izborima, a 68-godišnji Zajec je s listom "Dinamovo proljeće" odnio je pobjedu s 89 posto glasova protiv Otta Barića mlađeg i liste "Dinamo iznad svih".

I dok se Zajec priprema za predsjedničke izbore, trebao je na jednu večer 'zakopati ratnu sjekiru' i utakmicu osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a gledati u društvu protukandidata Mirka Barišića (87) i Barića. 

Plan je bio da se njima trojici pridruži i Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Zajedno su trebali pratiti utakmicu "modrih", koji pred punim Maksimirom mogu zadati prvi udarac Grcima u borbi za prolaz. Bila je to klupska ideja, okupiti glavne predsjedničke kandidate na utakmici koja je za Dinamo od velikog značaja i time poslati snažnu poruku jedinstva. 

OSMINA FINALA KL Dinamo - PAOK 2-0: Slavlje na Maksimiru, 'modri' na korak od novog europskog četvrtfinala! RUŠE PROKLETSTVO? Dinamo 47 godina nije izbacio Grke, a s PAOK-om je odigrao i jednu 'zaboravljenu' utakmicu

Ipak, do zajedničkog gledanja predsjedničkih kandidata u svečanoj loži ipak nije došlo. Naime, Zajec se pojavio na utakmici u običnoj loži, a nije poznato iz kojih razloga se nije došao u svečanu ložu.

Tamo su, po planu, bili Barišić, Barić i Kustić. U njihovom društvu bila je i Vlatka Peras, predsjednica uprave Dinama, kao i tehnički direktor HNS-a Stipe Pletikosa. Pored predsjednika Barišića bila je i njegova supruga Božica.

A u nedjelju - odlučujući dan u Maksimirskoj 128.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Milošević777 08.03.2024.

    Zajec i ovim pokazuje svoju nekulturni i nesposobnost,ovaj će uništiti Dinamo za 6 mjeseci,ulica da bira i da ucjenjuje,sramotno

  • zeljezni konj 07.03.2024.

    Prica se da ce Bozica potpisati ugovor ako Ademi ode na kraju sezone !

  • Šaptač_Majmunima 07.03.2024.

    Pletikosa gleda Dinamovu utakmicu??? Hahaha!! Sad će i on dobiti zabranu ulaska u državu Dalmaciju, možemo uskoro očekivati Torcidin transparent sa njegovom glavom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare